Concordia a înregistrat toate rezultatele posibile în cantonamentul din Turcia. Testul cu FK Zira, încheiat la egalitate. Bălașa: „Lotul se prezintă foarte bine”

Concordia Chiajna a obținut o remiză în cel de-al treilea amical desfășurat în stagiul de pregătire din Turcia, la Bolu. După un eșec (0-1 cu Adana Demirspor) și o victorie (1-0 cu Keçiörengücü), echipa antrenată de Laurențiu Diniță a încheiat, marți seară, la egalitate, scor 0-0, jocul cu FK Zira, formație care în sezonul trecut s-a clasat pe locul 5 din 8 în prima ligă din Azerbaidjan.

În acest nou test, Diniță a rulat tot lotul, cu excepția portarului Greab și a lui Grădinaru, acesta din urmă ajuns în cantonament în weekendul trecut, după ce a fost accidentat.

Noul directorul sportiv al Concordiei, Cristian Bălașa, e mulțumit de cum se prezintă echipa în acest moment și e încrezător că obiectivul de a reveni în Liga 1 în vara viitoare este realizabil. „În Turcia sunt condiții de cazare și antrenament foarte bune și ne-a ajutat mult și vremea. Nu am avut cazuri în care să amânăm vreun antrenament sau un meci amical, ceea ce este foarte bine. Am avut trei meciuri bune până acum, cu adversari foarte buni. Au fost două echipe din liga a doua turcă și unul din prima ligă din Azerbaidjan, urmând să mai jucăm împotriva unei alte echipe azere cel de-al patrulea meci. Eu cred că lotul se prezintă foarte bine și toți suntem încrezători că vom reuși să îndeplinim obiectivul de a promova în Liga 1 la finalul acestui sezon competițional”, a spus Bălașa pentru Liga2.ProSport.ro.

Diniță a utilizat în amicalul cu FK Zira următorii jucători: Al. Costache (Mișu 80′) – Stănică (Paliu 46′, Bonteanu 85′), Marc (Dobrosavlevici 46′), Cr. Albu, Vl. Olteanu (Fota 75′) – L. Ion (Val. Bărbulescu 55′), Hamzoui – Riza (I. Păun 65′), C. Sîrbu (Obedeanu 55′), Ciucureanu (Ivanovici 55′) – Bilal (C. Neagu 46′).

Până la finalul cantonamentului, Concordia mai are de disputat un singur amical. Joi, de la ora 17:00, o vor întâlni pe FK Sabah, penultima clasată în prima ligă din Azerbaidjan.

Opt achiziții perfectate până acum

Până acum, Concordia Chiajna a semnat contracte cu opt jucători:

Alin Dobrosavlevici (24 ani, fundaș, Dunărea Călărași)
Vlad Olteanu (23 ani, fundaș, Dinamo/ACS Poli)
Costin Ciucureanu (19 ani, mijlocaș, Dacia Unirea Brăila)
Valentin Bărbulescu (33 ani, mijlocaș, Sportul Snagov)
Lucian Ion (25 ani, mijlocaș, Sportul Snagov)
Cosmin Neagu (28 ani, mijlocaș, Energeticianul/SC Oțelul)
Cosmin Sîrbu (23 ani, mijlocaș, CFR Cluj II)
Yanis Hamzaoui (23 ani, mijlocaș, francez, Chambly II)

În plus, în lot sunt și doi jucători reveniți după împrumuturi la echipe din Liga 2:

Alexandru Costache (19 ani, portar, revenit de la Pandurii)
Robert Riza (20 ani, fundaș, revenit de la Metaloglobus)

Foto și video: Concordia Chiajna

Pe aceeași temă