Concordia Chiajna, învinsă în primul amical desfășurat în cantonamentul din Turcia

Marius ANGHEL 18 Jul. 2019, 14:52 Pregătiri, amicale

Aflată de la începutul săptămânii într-un stagiu de pregătire în Turcia, la Bolu, Concordia Chiajna a desfășurat miercuri primul amical programat în cele 11 zile ale acestui cantonament. Ilfovenii retrogradați în Liga 2 au întâlnit-o pe Adana Demirspor, în fața căreia au pierdut cu 1-0.

În primul amical programat în Turcia, „vulturii” au întâlnit echipa care a terminat pe locul 6 sezonul trecut al ligii secunde din Turcia și care a ratat promovarea la play-off. Chiajna a pierdut acest joc la limită, cu 1-0, după ce Mehmet Kaan Türkmen a înscris în minutul 80.

Antrenorul Laurențiu Diniță a folosit cu Adana aproape toți jucătorii pe care îi are în lot în Turcia. Singurii care nu au evoluat au fost Ionel Mișu (portar), Lucian Ion, Costin Ciucureanu și Răzvan Grădinaru.

În prima repriză au evoluat: Alexandru Greab – Andrei Paliu, Andrei Marc, Alin Dobrosavlevici (cpt.), Nicușor Fota – Yanis Hamzoui, Valentin Bărbulescu – Robert Riza, Cosmin Sîrbu, Marian Obedeanu – Cosmin Neagu. În partea secundă au mai evoluat: Alexandru Costache – Daniel Bonteanu, Alexandru Stănică, Alexandru Albu, Vlad Olteanu, Petre Ivanovici, Cher Yandokouzou, Ionuț Păun, Bari Bilal.

În acest stagiu de pregătire care se va întinde până pe 26 iulie, Concordia mai are programate amicale cu Keçiörengücü (20 iulie, nou-promovată în liga secundă din Turcia), FC Zira (23 iulie, locul 5 din 8 din prima ligă a Azerbaijanului) și FC Sabah (25 iulie, locul 7 din 8 din prima ligă a Azerbaijanului).

Foto: Adana Demirspor și Concordia Chiajna

 

Marius ANGHEL 18 Jul. 2019, 14:52 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă