Un atacant marocan i-a adus Concordiei Chiajna prima victorie în stagiul din Turcia

Marius ANGHEL 22 Jul. 2019, 12:20 Pregătiri, amicale

După eșecul cu Adana Demirspor, scor 0-1, Concordia Chiajna a înregistrat o victorie în al doilea test desfășurat în cantonamentul din Turcia, de la Bolu. Echipa antrenată de Laurențiu Diniță a trecut la limită, cu 1-0, de Keçiörengücü, o nou-promovată în liga secundă din Turcia.

Golul care le-a adus ilfovenilor victoria în amicalul cu Keçiörengücü a fost marcat de Bilal Bari, un atacant marocan de 21 de ani, care are și cetățenie franceză și care ultima dată a fost legitimat la Lens, în liga secundă din Hexagon, pentru care a jucat doar 12 minute într-un meci. În campionatele trecute a evoluat pentru echipa secundă a lui Lens.

Concordia a terminat partida test în zece jucători, după cartonașul roșu primit de Petre Ivanovici în minutul 68.

Concordia: Al. Costache – Paliu (Stănică 75′), Marc, Dobrosavlevici, Fota – Val. Bărbulescu (Hamzoui 71′), Al. Albu (L. Ion 51′) – Ivanovici, C. Neagu (C. Sîrbu 73′), Ciucureanu (Riza 68′) – Bilal (Cher 80′)
Rezerve: Mișu – Bonteanu, Vl. Olteanu, I. Păun, Obedeanu
Antrenor: Laurențiu Diniță

În Turcia, Concordia a mai disputat un amical până acum, cu Adana Demirspor, în fața căreia a pierdut cu 1-0. Ilfovenii mai au programate încă două teste, cu FC Zira (23 iulie, locul 5 din 8 din prima ligă a Azerbaijanului) și FC Sabah (25 iulie, locul 7 din 8 din prima ligă a Azerbaijanului). Stagiul de pregătire se încheie pe 26 iulie.

Următorul amical al ilfovenilor are loc miercuri, de la ora locală 17:00, cu formația azeră FK Azira.

Foto: Concordia Chiajna și Keçiörengücü

Marius ANGHEL 22 Jul. 2019, 12:20 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă