Rapid i-a decis viitorul lui Alin Demici! Jucătorul a fost împrumutat la o altă echipă

Rapid i-a decis viitorul lui Alin Demici!** Jucătorul a fost împrumutat la o altă echipă

Ușor-ușor, Rapid se desparte de toți jucătorii pe care Daniel Pancu anunța săptămâna trecută că nu-i mai vrea în lot. Primul care și-a dat acordul a fost portarul Ștefan Ciuculescu, apoi atacantul Marian Vlada a fost împrumutat la CSM Slatina, iar mijlocașul George Tudoran și-a reziliat și el contractul ieri, în ultima zi a perioadei de transferuri din această vară. Fundașii Alin Demici și Alexandru Iacob erau ultimii rămași pe poziții după anunțul antrenorului echipei giuleștene.

Soarta lui Alin Demici a fost decisă și ea tot ieri. Fundașul stânga a fost împrumutat tot la echipa din Liga 3 unde a fost direcționat și Marian Vlada. Demici va juca la CSM Slatina, unde va lupta pentru promovare. Jucătorul de 19 ani a fost utilizat în acest sezon în trei meciuri, cu Farul (0-0), Concordia Chiajna (2-1) și Turris-Oltul (1-3), după acesta din urmă luându-se decizia de a renunța la el.

„Alin Demici e un jucător care a avut cea mai bună ascensiune în octombrie, când am venit eu antrenor, până în decembrie. A jucat foarte bine și îmi puneam mari, mari speranțe în el. Odată cu venirea lui Oanea, în ianuarie, la concurență reacția lui nu a fost una pozitivă. A avut un început de sezon foarte slab. A trebuit să ne reorientăm (n.r. – a fost adus Hristos Vadasis). Are nevoie să joace în altă partea, are nevoie de continuitate, unde dă un randament foarte bun”, a spus Pancu despre Demici.

Pe lângă Demici, Rapid l-a cedat și pe Gabriel Toma. Atacantul de 18 ani a fost împrumutat la Dunărea Călărași, club alături de care e co-proprietar al jucătorului. Transferul lui Toma a fost anunțat și de echipa călărășeană.

„Doi tineri jucători ai Rapidului, Alin Demici (19 ani) și Gabriel Toma (18 ani) au fost împrumutați pentru un sezon la CSM Slatina, respectiv Dunărea Călărași.
𝐀𝐥𝐢𝐧 𝐃𝐄𝐌𝐈𝐂𝐈 are 28 de meciuri jucate pentru Rapid, în care a marcat o singură dată.
𝐆𝐚𝐛𝐫𝐢𝐞𝐥 𝐓𝐎𝐌𝐀 a jucat de două ori în tricoul Rapidului, fără să înscrie.
Multă baftă, băieți, și vă așteptăm înapoi mai puternici!”
, a anunțat Rapid.

Pe aceeași temă