Lincar și-a adus la Turris un fost elev pe care l-a avut la Damila și CSM Râmnicu Vâlcea. În ultimele două sezoane a evoluat la FC Hermannstadt

Lincar și-a adus la Turris un fost elev pe care l-a avut la Damila și CSM Râmnicu Vâlcea.** În ultimele două sezoane a evoluat la FC Hermannstadt

A patra achiziție pentru Liga 2 a echipei Turris Turnu Măgurele este un fotbalist pe care antrenorul Erik Lincar l-a pregătit la două dintre formații unde a mai stat pe banca tehnică, la Damila Măciuca și CSM Râmnicu Vâlcea.

După portarul David Duțu (19 ani, ex SC Popești Leordeni) și mijlocașii Charles Acolatse (24 de ani, ex FK Sileks / Liga 1 Macedonia) și Silviu Pană (27 de ani), Turris l-a achiziționat și pe Cătălin Pîrvulescu (28 de ani), fundaș care din 2017 a fost legitimat la FC Hermannstadt.

Originar din Râmnicu Vâlcea, Pîrvulescu a evoluat pentru Damila Măciuca, CSM Râmnicu Vâlcea, o scurtă perioadă pentru Pandurii, un singur meci în Liga 1, iar apoi a revenit la CSM. A ajuns apoi la FC Hermannstadt, cu care a promovat în prima ligă, iar în sezonul recent încheiat a fost utilizat în 16 meciuri, în 15 ca titular, de sibieni, pentru care a și marcat un gol.

„Bine ai venit Cătălin!
Cătălin Pîrvulescu, născut la 11 Iunie 1991 în Râmnicu Vâlcea, a evoluat la Damila Măciuca, SCM Râmnicu Vâlcea, Pandurii Târgu Jiu ți FC Hermannstadt Sibiu”
, a anunțat Turris pe pagina sa oficială de Facebook, greșind însă denumirea celor de la Râmnicu Vâlcea și Hermannstadt.

Înaintea jucătorilor achiziționați, echipa din Teleorman l-a adus și pe Florin Matache (36 de ani), pe acesta ca antrenor cu portarii.

 

Pe aceeași temă