Cătălin Pîrvulescu s-a despărțit de Viitorul Pandurii și a coborât în Liga 3, de unde speră la promovare: ”Nu ne este teamă nici de Slatina, nici de Pandurii”

Adrian MUJEA 31 Jul. 2021, 18:43 Liga 2
Cătălin Pîrvulescu s-a despărțit de Viitorul Pandurii și a coborât în Liga 3, de unde speră la promovare: ”Nu ne este teamă nici de Slatina, nici de Pandurii”

Fundașul central Cătălin Pîrvulescu (30 ani) se alătură jucătorilor care și-au reziliat contractul cu Viitorul Pandurii, grupare gorjeană care va debuta în noul sezon de Liga 2 duminică, de la ora 12:00, în deplasare la nou-promovata FC Brașov.

Vâlceanul și-a găsit deja o nouă formație pentru care să joace. A semnat cu trupa de Liga 3 Viitorul Dăești, cu care speră să promoveze în Liga 2.

Cătălin Pîrvulescu s-a despărțit de Viitorul Pandurii, a trecut peste o operație, însă a semnat deja cu Viitorul Dăești

După transferurile lui Cătălin Grosu (Horezu), Ovidiu Popescu și Grigore Ceapă (ambii CSM Slatina), Cătălin Pîrvulescu s-a alăturat și el Dăeștiului.

În urmă cu trei luni, stoperul s-a operat de discopatie lombară și, cel mai probabil, va fi apt de joc în septembrie.

”Am avut hernie de disc, ultima fază. Nu mai puteam nici să merg, astfel că operația a fost singura soluție. Acum fac alergare ușoară, nu intru la dueluri cu mingea, mă simt bine. Mai am de așteptat puțin, în septembrie cred că o pot să joc, eventual ratez prima etapă, apoi sper să fiu apt. Totul va depinde de cum mă voi simți atunci”, spune Pîrvulescu.

Pîrvulescu vrea să revină în Liga 2, cu Viitorul Dăești

Jucătorul originar din Drăgășani speră în promovarea în Liga 2 cu Viitorul Dăești.

”Am venit la Fedeleșoiu pentru că este un grup frumos, cunosc aproape toți jucătorii. În plus, vreau să fiu acasă, lângă familie și oferta de la Dăești a fost o bună oportunitate. Sper să fiu sănătos și să promovăm la Liga a 2-a, dacă nu erau șanse și nu aveam încredere, nu veneam la Dăești. Știu că majoritatea băieților au jucat la Liga a 2-a. Este o echipa de promovare, am încredere, nu ne este teamă nici de Slatina, nici de Pandurii, altfel nu am mai juca”, a mai declarat Pîrvulescu.

În cariera sa, Cătălin Pîrvulescu a mai jucat pentru CSM Râmnicu Vâlcea, Damila Măciuca, Pandurii Târgu Jiu, FC Hermannstadt, Turris Oltul Turnu Măgurele și Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Echipa vâlceană are fixate amicale cu Cozia Călimănești (4 august), CSM Slatina (7 și 14 august), Vedița Colonești (18 august) și Unirea Bascov (20 august).

https://liga2.prosport.ro/liga-3/viitorul-daesti-joaca-tare-si-a-mai-facut-o-mutare-pentru-sezonul-urmator-de-liga-3-catalin-grosu-fost-la-flacara-horezu-a-semnat-si-el-19192026

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ovidiu-popescu-si-grigore-ceapa-s-au-despartit-de-retrogradata-csm-slatina-amandoi-valcenii-ar-putea-ajunge-la-aceeasi-echipa-19188399

Adrian MUJEA 31 Jul. 2021, 18:43 Liga 2
Pe aceeași temă