Doi dintre jucătorii CSM-ului puși pe liber pleacă în Germania. „Mai găsești și un serviciu și mai câștigi un ban în plus”

După ce Radu Georgescu vrea să se reprofileze ca hair-stylist, alți doi tineri jucători de la CSM Râmnicu Vâlcea, club care se va desființa în această iarnă, Bogdan Geantă (25 ani – foto mic) și Ovidiu Mihai (21 ani) intenționează să renunțe la fotbalul profesionist și să își încerce norocul în alte părți. Cei doi urmează să plece împreună în Germania și să joace la echipa de liga a 6-a, Cosmos Aystetten, care oferă salarii mult peste nivelul eșalonului secund din România.

„Am niște prieteni care stau în zona Augsburg. Eu și Ovidiu Mihai vom merge și vom juca la amatori, la Cosmos Aystetten, echipă care activează în liga a VI-a din Germania. Este mai bine pentru noi, acolo te mai văd și alte echipe, poți să urci. Dacă vrei, mai găsești și un serviciu și mai câștigi un ban în plus. Mai bine așa, decât să merg în alte părți la Liga a 2-a pentru 2.500 lei și să nu-i iau nici pe aceia”, a spus Bogdan Geantă.

Echipa Cosmos Aystetten are și un „satelit” care activează la Liga a 8-a din Germania și care este compus numai din români, fiind pregătită de Christian Braun. În urmă cu câțiva ani, Damila Măciuca a plătit o sumă consistentă de transfer pentru Bogdan Geantă la Școala de Fotbal Ardealul.

13 meciuri și 3 goluri a bifat Bogdan Geantă pentru CSM Râmnicu Vâlcea în prima parte a sezonului Ligii 2 pentru CSM Râmnicu Vâlcea

143 de minute a jucat Ovidiu Mihai pentru echipa vâlceană în acest sezon, în intervalul a 6 jocuri dintre care doar într-unul a fost titular

Articol scris de Adi Georgescu

 

Pe aceeași temă