Florin Costea și-a găsit echipă. Va face din nou cuplu în atac cu Mihai Dina

Florin Costea și-a găsit echipă.** Va face din nou cuplu în atac cu Mihai Dina

Florin Costea, fostul jucător al Craiovei și al Stelei, a ajuns în liga a doua din Cipru. Costea, în vârstă de 32 de ani, va juca pentru Othellos Athienou și va fi coechipier cu un al fost jucător al Craiovei, Mihai Dina.

Atât Costea, cât și Dina, au ajuns la gruparea care a terminat sezonul trecut pe locul patru în liga a doua din Cipru din postura de jucători liberi de contract după ce ambii au evoluat ultima dată în Liga a 2-a din România. Florin Costea a jucat la CSM Râmnicu Vâlcea, desființată în iarnă, iar Mihai Dina la Metalul Reșița, singura echipă activă care retrogradează din Liga 2. Cei doi jucători au colaborat în turul campionatului trecut la CSM Râmnicu Vâlcea.

Costea a jucat la Craiova în perioada 2006-2011, iar în acea perioadă a avut o ofertă de aproximativ 7 milioane de euro din partea germanilor de la Koln. Adrian Mititelu, patronul Craiovei din acea perioadă, a refuzat să dea curs ofertei, iar în cele din urmă atacantul a ajuns la Steaua. Nu a stat foarte mult la gruparea roș-albastră, jucând apoi pentru Turnu Severin, CFR Cluj, Arsenal Tula (Rusia), FC Zakho (Irak), iar în ultimul sezon a evoluat pentru Râmnicu Vâlcea. La Olteni a jucat în 6 meciuri și a înscris 5 goluri.

Florin Costea a strâns și șase selecții pentru echipa națională, fără a marca însă vreun gol.

Pe aceeași temă