FC Argeș a făcut instrucție cu juniorii echipei CSM Râmnicu Vâlcea. Doi jucători puși pe lista neagră au fost rechemați în lot

Marius ANGHEL 10 Jul. 2017, 18:29 Pregătiri, amicale
FC Argeș a făcut instrucție cu juniorii echipei CSM Râmnicu Vâlcea.** Doi jucători puși pe lista neagră au fost rechemați în lot

Noul FC Argeș, SCM Pitești, a disputat, sâmbătă dimineață, cel de-al doilea meci de verificare din această perioadă de pregătire a verii. Formația pregătită de Iordan Eftimie a învins cu 8-0 echipa de juniori Under 19 a CSM Râmnicu Vâlcea.

Confruntarea dintre ele două echipe s-a disputat pe terenul de la Pietrari, localitate aflată la 4 km de Băile Govora, locul de cantonament al piteștenilor.

Meciul a fost unul fără istoric, fiind dominat de la un capăt la altul de argeșeni care au marcat câte patru goluri pe repriză. În primul mitan au înscris Andrei Nilă (2), Cătălin Barbu și Andrei David, iar după revenirea de la cabine au mai punctat Năstăsie, Șerbănică, Toriște și Căpățînă.

Antrenorul Iordan Eftimie a dat șansă la toți jucătorii să arate ce pot și a împărțit lotul pe care îl are la dispoziție în două echipe.

Următorul meci al echipei din Trivale va avea loc marți, de la ora 18:00, când FC Argeș va întâlni, tot la Pietrari, pe ACS Șirineasa, formație de liga a treia, care de curând a fost preluată de afaceristul Nicolae Sarcină.

FC Argeș, repriza I: Udeanu – Oancea, Deaconescu, Mihăescu, Ct. Stan – Tofan, Șerban, A. Popa, David – Ct. Barbu, Nilă
FC Argeș, repriza a II-a: Oprican – Șerbănică, Vișa, Cotigă, Toriște – Piscanu, Panait, Cruceru, Voinescu – Năstăsie, Căpățînă

Au revenit Stoica și Voinescu

Deși inițial nu au fost luați în cantonamentul de la Govora, pentru că nu intrau în vederile antrenorului, atacanții Adelin Voinescu și Constantin Stoica se pregătesc de vineri cu lotul alb-violeților.

Iordan Eftimie a decis să le mai acorde o șansă și i-a chemat în cantonament pentru a se pregăti cu ceilalți jucători. Voinescu și Stoica vor să-i demonstreze tehnicianului că merită să rămână la gruparea din Trivale și vor face tot posibilul să-și câștige un loc în lotul cu care FC Argeș va aborda această ediție de campionat.

Albu s-a accidentat

Altfel, Eftimie nu se va putea baza în stagiul de pregă­tire de la Govora pe atacantul Marius Albu, care s-a accidentat. Fotbalistul alb-violet nu a stat decât câteva zile în pregătire cu lotul.

În următoarele zile, vârful echipei argeșene va fi supus unui control medical amănunțit pentru a i se stabili cu exactitate diagnosticul. În funcție de acest diagnostic, Albu va ști cât va lipsi de pe teren.

Articol scris de Marius DUINEA (Curierul zilei)

Marius ANGHEL 10 Jul. 2017, 18:29 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă