Decizie ciudată la „U” Cluj: a împrumut un al doilea portar de la Viitorul! Arpad Tordai îi ia locul lui Jose Costa

Decizie ciudată la

„U” Cluj i-a reziliat contractul portarului portughez Jose Pedro Goncalves Costa (25 de ani), adus în această vară, însă nu va rămâne descoperită pe acest post.
Echipa care ieri
s-a despărțit și de antrenorul Cristian Dulca (46 de ani) a bătut palma cu Viitorul pentru a-l împrumuta pe goalkeeperul Arpad Tordai (22 de ani).
Interesant este că Universitatea îl are împrumutat tot de la echipa lui Gheorghe Hagi și pe Cosmin Dur-Bozoancă (21 de ani), titularul din sezonul trecut al „studenților”, dar și din acest nou campionat, jucător care acum este
convocat la naționala de tineret.

Împrumutul lui Arpad Tordai la „U” Cluj a fost anunțat astăzi de Viitorul, nu încă și de ardeleni. Totodată, echipa lui Hagi l-a cedat în Liga 2 și pe mijlocașul Andrei Tîrcoveanu, la Concordia Chiajna.

„FC Viitorul anunță împrumutul jucătorilor Alexandru Mățan, Arpad Tordai și Andrei Tîrcoveanu, care vor evolua la alte formații până la finalul acestui sezon. Astfel, Alexandru Mățan va juca la FC Voluntari, portarul Arpad Tordai la Universitatea Cluj, iar mijlocașul Andrei Tîrcoveanu la Concordia Chiajna. FC Viitorul le urează mult succes și evoluții cât mai bune”, a anunțat Viitorul.

Árpád Ors György Tordai revine astfel în Liga 2, campionat unde în prima parte a sezonului trecut a evoluat la Petrolul, în 18 meciuri. În iarnă, jucătorul a fost chemat înapoi la Viitorul, pentru care a jucat în 4 meciuri din Liga 1. În acest sezon, Tordai a fost utilizat de Hagi în trei meciuri de Liga 1, în Supercupă și în unul în Europa League.

Cosmin Andrei Dur-Bozoancă a apărat în sezonul trecut în 36 de meciuri de Liga 2 la „U” Cluj, ratând doar două, din cauza unei eliminări. În campionatul actual, din care au trecut cinci etape, a apărat în trei meciuri, în altele două fiind titularizat Jose Costa.

Al treilea portar al Universității Cluj este Andrei Cristian Gorcea (18 ani).

După cinci etape, în care a pierdut de patru ori, „U” Cluj are trei puncte și se află pe locul 17, retrogradabil. Următorul meci, cu UTA, pe care Universitatea ar fi trebuit să-l joace vineri, la Târgu Mureș, și l-a amânat, profitând de faptul că are doi jucători convocați la echipele naționale. Astfel, următorul joc oficial al lui „U” va fi peste două săptămâni, în deplasare la Dunărea Călărași.

Foto: Remus BADEA / Mediafax foto

Pe aceeași temă