Andrei Vlad ratează meciul naționalei U21 cu Danemarca! Mirel Rădoi a chemat la lot un al doilea portar din Liga 2

Marius ANGHEL 01 Sep. 2019, 21:14 Diverse
Andrei Vlad ratează meciul naționalei U21 cu Danemarca!** Mirel Rădoi a chemat la lot un al doilea portar din Liga 2

Portarul echipei FCSB, Andrei Vlad, a pierdut deplasarea cu naționala U21 a României pentru meciul cu Danemarca. Goalkeeperul în vârstă de 20 de ani a fost consultat de sfafful medical al naționalei de tineret și doctorii au transmis că nu va fi apt pentru partida de pe 10 septembrie, prima din preliminariile pentru calificarea la EURO 2021.

Astfel, selecționerul Mirel Rădoi a apelat la un alt portar pentru a-l înlocui pe Andrei Vlad. Goalkeeperul echipei Universitatea Cluj, Cosmin Dur-Bozoancă, a fost chemat la U21. Din lot, ca portari, mai fac parte Marian Aioani, de la Chindia, și Ionuț Rus, de la Turris Oltul Turnu Măgurele, noul lider al Ligii 2.

„Modificare în lotul convocat de selecționerul Mirel Rădoi! Cosmin Dur-Bozoancă, portarul celor de la Universitatea Cluj, chemat la reprezentativa Under 21 în locul lui Andrei Vlad. Portarul de la FCSB a fost consultat de staff-ul medical și s-a decis că acesta nu va putea fi recuperat la timp pentru partida cu Danemarca”, este anunțul oficial al federației.

Și „U” Cluj a anunțat convocarea lui Cosmin Dur-Bozoancă la naționala de tineret:

„🥅 Goalkeeper-ul echipei noastre, Cosmin Dur-Bozoancă, îl va înlocui pe Andrei Vlad în lotul reprezentativei Under 21 a României, pentru partida cu Danemarca, de la Aalborg, ca urmare a unei decizii de ultim moment luată de selecționerul Mirel Rădoi după accidentarea portarului celor de la FCSB. Întâlnirea este programată pe 10 septembrie și contează pentru preliminariile EURO 2021.
👏 Multă baftă, „Coco”! Hai România!”

Lotul României U21 pentru meciul cu Danemarca:

portari: Marian Aioani (Chindia Târgoviște), Ionuț Rus (Turris Oltul Turnu Măgurele); Cosmin Dur-Bozoancă (Universitatea Cluj);
fundași: Andrei Rațiu (Villarreal/Spania), Andrei Chindriș (FC Botoșani), Ricardo Grigore (FC Dinamo), Alexandru Pașcanu (CFR Cluj), Constantin Dima (Astra Giurgiu), Radu Boboc (FC Viitorul), Mihai Velisar (Gaz Metan Mediaș);
mijlocași: Tudor Băluță (Brighton/Anglia), Răzvan Oaidă (FCSB), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Darius Olaru (Gaz Metan Mediaș), Vlad Dragomir (Perugia/Italia), Nicolae Carnat (Sepsi OSK), Mihai Dobre (Bournemouth/Anglia), Mihai Neicuțescu (FC Dinamo), Florinel Coman (FCSB);
atacanți: Adrian Petre (Esjberg/Danemarca), Denis Drăguș (Standard Liege/Belgia), George Ganea (FC Viitorul).

Tricolorii Under 21 s-au reunit duminică, 1 septembrie, la Centrul Național de Fotbal de la Buftea, unde se vor pregăti timp de o săptămână, până pe 8 septembrie, când e programată plecarea la Aalborg. Meciul cu Danemarca are loc pe 10 septembrie, de la ora locală 18:30 (19:30, ora României).

România joacă în Grupa a 8-a și le are adversare pe Danemarca, Ucraina, Irlanda de Nord, Finlanda și Malta.

Marius ANGHEL 01 Sep. 2019, 21:14 Diverse
Pe aceeași temă