SC Oțelul are meciuri la îndemână în ultimele etape din 2022, iar Cosmin Dur-Bozoancă și Vasile Jardan sporesc încrederea fanilor. Situația financiară a clubului

Răzvan STÎNGĂ 23 Nov. 2022, 15:27 Liga 2
SC Oțelul are meciuri la îndemână în ultimele etape din 2022, iar Cosmin Dur-Bozoancă și Vasile Jardan sporesc încrederea fanilor. Situația financiară a clubului

SC Oțelul are de tras pentru a merge în play-off, iar în ultimele două meciuri din 2022 trebuie să obțină victorii. Asta își dorește Dorinel Munteanu, care a declarat de la începutul sezonului că vrea ca formația din Galați să se bată la promovare.

Jucătorii Cosmin Dur-Bozoancă și Vasile Jardan au comentat recent situația și contextul echipei, unele favorabile.

SC Oțelul, gata să termine 2022 cu victorii în campionat!

Cei doi jucători de la SC Oțelul, de bază până acum, în cele 14 runde scurse din Liga 2, au recunoscut faptul că Dorinel Munteanu a știut să lucreze la psihicul vestiarului în perioada premergătoare startului de campionat.

Portarul Cosmin Dur-Bozoancă, în vârstă de 24 de ani, care a fost integralist în cele 14 partide din campionat și care a închis poarta în cinci confruntări, a declarat să situația în cadrul grupului e una bună și că el și colegii săi simt că pot obține victorii cu Ripensia și Metaloglobus, ultimele echipe pe care SC Oțelul le va întâlni în campionat în acest an.

Cosmin Dur-Bozoancă, sigur că SC Oțelul poate învinge Ripensia și Metaloglobus. Portarul anunță că plățile se fac la zi

Până la urmă, nou-promovata e favorită împotriva celor două, mai ales că acestea se vor lupta pentru salvarea de la retrogradare. Referitor la partea financiară, portarul i-a liniștit pe fani și a recunoscut că plățile sunt făcute la timp până acum.

Afirmația a fost făcută în contextul declarațiilor lui Dorinel Munteanu de săptămânile trecute, anume că situația financiară la SC Oțelul nu e prea bună.

Trebuie să avem energie, nu avem încotro. Chiar dacă sezonul trecut s-a încheiat cu o promovare. Am reușit să ne găsim forța necesară și să facem un campionat destul de bun până acum. Sunt încrezător ca în cele două meciuri rămase de jucat în campionat în acest an vom fi în primele șase să ne îndeplinim primul obiectiv.

După ce am văzut țintarul, eram în cantonament la Brașov, s-a vorbit de câte puncte am putea face. Nu s-a vorbit niciodată de rămânerea în Liga a 2-a, obiectivele noaste în cadrul echipei au fost cât mai înalte. Ne bucurăm că suntem acolo, în grafic, sper să rămânem acolo, să ne dovedim nouă, oțelarilor, că suntem o echipă frumoasă și putem face lucruri frumoase împreună.

(N.r. – Despre situația financiară) Nu avem probleme. Suntem la zi. Doar câteva prime restante, dar care sunt sigur că se vor rezolva. În rest nu au fost probleme”, a spus portarul Dur-Bozoancă pentru Radio Pro Lider FM, conform Sport Galați.

Vasile Jardan, despre plusurile echipei SC Oțelul în ultimele meciuri din acest an: ”Va conta jocul de echipă”

Vasile Jardan, în vârstă de 29 de ani, a evoluat în 10 partide din Liga 2 și a marcat un gol, chiar în confruntarea din runda trecută, cu Minaur Baia Mare, scor 1-0. Jucătorul născut în Republica Moldova a făcut apel, pe lângă condiția fizică bună, și la jocul de echipă, dar și la puterea pe care jucătorii o iau de la Dorinel Munteanu.

Mai avem trei meciuri, din ele trebuie să luăm maximum de puncte. Sper să avem putere și încredere în noi să luăm maximum de puncte din aceste meciuri pe care le mai avem. Nu cred că trebuie să avem puteri, avem puteri, am avut cantonamente cu Mister în urma cărora trebuie să ai putere până la sfârșit. Nu cred că va conta în aceste două jocuri partea fizică ci jocul de echipă în sine și cât de concentrați vom fi.

Cred că cea mai mare încredere am primit-o de la Mister. Dânsul este cel care ne-a împins cel m-ai mult să avem încredere în noi, să putem avea un rezultat foarte bun și cred că am arătat rezultate bune și sper pe viitor tot așa să o ținem”, a afirmat și Vasile Jardan.

SC Oțelul, la egalitate cu alte patru echipe din Liga 2

SC Oțelul este pe locul 7 în Liga 2, cu 25 de puncte. Unirea Slobozia este pe 2, cu 28 de puncte, iar pe primul loc e Steaua, cu 32 de puncte. După Unirea Slobozia, pe lângă SC Oțelul, mai sunt și alte echipe cu 25 de puncte, patru la număr, FK Miercurea Ciuc, Poli Iași, Gloria Buzău și Unirea Dej.

SC Oțelul va juca pe terenul Ripensiei în runda a 15-a din Liga 2 și va încheia anul de campionat cu Metaloglobus, pe teren propriu. Gălățenii vor mai disputa, apoi, și confruntarea din grupele Cupei României, cu Gloria Buzău, din ultima etapă a fazei grupelor.

Foto: SC Oțelul

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dorinel-munteanu-a-pierdut-procesul-cu-fcsb-si-fiscul-din-germania-l-a-facut-bun-de-plata-dumnezeu-o-sa-vada-si-o-sa-faca-dreptate-intr-un-fel-sau-altul-19254135

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-penultimei-etape-din-liga-2-stabilita-in-2022-derby-ul-rundei-poli-iasi-dinamo-se-joaca-sambata-steaua-fc-brasov-a-fost-pus-duminica-19253974

https://liga2.prosport.ro/seria-1/minaur-la-primul-esec-in-campionat-cu-mihai-iosif-fostul-rapidist-dupa-jocul-de-la-galati-pacat-au-calcat-careul-jumatate-de-ocazie-1-0-19253939

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sc-otelul-invinge-dar-nu-convinge-succes-la-limita-cu-minaur-baia-mare-si-intra-in-grupul-celor-cinci-echipe-cu-25-de-puncte-cristi-munteanu-remarca-absenta-lui-dorinel-munteanu-el-e-diri-19253936

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ultima-etapa-de-liga-2-din-2022-incepe-de-ziua-nationala-a-romaniei-in-ghencea-in-vacanta-de-iarna-se-intra-dupa-jocul-de-la-brasov-in-care-evolueaza-dinamo-19254426

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 23 Nov. 2022, 15:27 Liga 2
Pe aceeași temă