Diniță primește întăriri! Un jucător de la Viitorul și altul fost la UTA au semnat cu Concordia Chiajna

La finalul meciului cu ASU Politehnica, desfășurat sâmbăta trecută, la Timișoara, și pe care l-a încheiat la egalitate, scor 0-0, antrenorul Concordiei Chiajna, Laurențiu Diniță, anunța că mai așteaptă achiziții în ultimele zile ale perioadei de transferuri pentru ca echipa sa să poată să lupte pentru obiectivul pe care și l-a propus: promovarea. Chiajna este, alături de Rapid, „U” Cluj, Petrolul, UTA, Dunărea Călărași, Campionii FC Argeș, CS Mioveni sau Farul, una dintre echipele care se luptă pentru accederea în Liga 1.

„Nouă ne trebuie titulari. Ne mai trebuie doi-trei jucători pentru a putea să ne atingem obiectivul. Pe care îi așteptăm. Sper să-i rezolvăm până se închide perioada de transferuri. Sperăm să îi aducem”, spunea Diniță.

Zis și făcut. În ultima zi de transferuri, Chiajna a parafat contracte cu doi noi jucători, dar așteaptă să finalizeze negocierile cu încă doi fotbaliști.

Mijlocașul Andrei Tîrcoveanu (22 de ani), împrumutat de la Viitorul, și Cristinel Matei (23 de ani), ultima dată la UTA, au semnat cu Concordia Chiajna până la finalul sezonului.

„CS Concordia Chiajna s-a întărit în ultima zi a perioadei de transferuri. Mijlocașul Andrei Tîrcoveanu s-a alăturat lotului nostru, acesta a venit sub formă de împrumut de la formația FC Viitorul Constanța, până la finalul sezonului competițional, cu opțiune de transfer definitiv. Cel de-al doilea jucător este Cristi Matei, care a semnat și el cu clubul nostru până la finalul sezonului 2019/2020. Giurgiuveanul în vârstă de 23 de ani, ultima dată la FC UTA Arad, a mai trecut pe la echipe precum Academica Clinceni, ACS Berceni, CF Chindia Târgoviște și Astra Giurgiu. Le urăm bun venit celor doi și mult succes în tricoul „vulturilor”!”, a anunțat Concordia pe pagina oficială de Facebook.

Andrei Tîrcoveanu, jucător format de Dinamo, echipă pentru care a evoluat și șase meciuri în Liga 1, a semnat cu Viitorul la începutul anului 2019, iar în sezonul trecut și cel actual a fost utilizat de Gheorghe Hagi în șase partide. În cariera sa a mai jucat și pentru Gaz Metan, sub formă de împrumut de la Dinamo, iar acum Viitorul îl cedează la Concordia Chiajna.

Cristinel Matei a jucat în sezonul trecut la UTA, unde a prins 17 meciuri și a marcat un gol. Arădenii nu i-au mai prelungit contractul în această vară. În cariera sa a mai jucat în Liga 2 pentru FC Clinceni, ACS Berceni, Academica Clinceni, Astra 2 și Chindia Târgoviște.

Alți doi jucători urmează să semneze cu echipa ilfoveană în aceste zile.

Pe aceeași temă