CSM Reșița aduce jucători de la Petrolul și „U” Cluj. Atacantul plecase cu „studenții” în cantonament în Slovenia

Se apropie startul noului sezon al Ligii 2, iar echipele încep să-și definitiveze loturile. Nou-promovata CSM Reșița a perfectat pe finalul acestei săptămâni încă două transferuri și a ajuns la un total de zece achiziții făcute în această vară.

Ultimele noutăți în lotul lui Leontin Doană sunt fundașul Andrei Marius Rus (foto, în stânga) și atacantul Marius Cătălin Coman (foto, în dreapta).

Andrei Rus (18 ani) este un fundaș originar din Timișoara, pe care Petrolul îl achiziționa în vara trecută, însă care nu a apucat să joace niciun meci pentru ploieșteni. Internaționalul de juniori nu a fost oprit în lotul „lupilor” nici în vara trecută, nici în iarnă și nici acum. A fost direcționat în Liga 3, mai întâi la CS Afumați, apoi la SCM Gloria Buzău, iar acum a ajuns la CSM Reșița.

Marius Coman (23 de ani) este atacant și vine sub formă de împrumut de la „U” Cluj, echipă cu care plecase în cantonament în Slovenia, însă în privința căruia, după cum se observă, antrenorul Cristian Dulca s-a răzgândit. Jucătorul originar din Vișeu de Sus a mai evoluat în Liga 2 pentru Bucovina Rădăuți și Academica Clinceni, la care s-a remarcat și a ajuns la CFR Cluj, pentru care a prins doar 87 de minute în patru partide de Liga 1, în rest fiind utilizat la echipa secundă din Liga 3. În vara trecută a ajuns la rivala „U” Cluj, pentru care a adunat 733 de minute în 23 de meciuri, în doar șase dintre ele intrând ca titular. A înscris și 3 goluri, însă în noul sezon își poate arăta valoarea la Reșița.

Până acum, CSM Reșița i-a mai prezentat oficial pe Cristian Poiană (ex Șoimii Lipova), Alexandru Manea (ex UTA), Bruno Vasiu (ex Șoimii Lipova), Emanuel Dat (ex CFR Cluj II), Florin Cioablă (ex Turris Oltul Turnu Măgurele), Marco Ehmann (ex SSC Farul, împumutat de la Dinamo), Călin Cristea (ex SC Oțelul Galați) și Cristian Danci (ex SCM Gloria Buzău).

Altfel, CSM Reșița joacă sâmbătă, de la ora 11:00, pe arena Știința din Timișoara, cu ASU Politehnica. Până acum rosso-neri au pierdut la Sibiu, 0-1 cu prim-divizionara FC Hermannstadt, s-au impus cu 2-1 la Drobeta Turnu Severin, în testul cu „FC U Craiova”, iar miercuri, în Ciarda Roșie, la Timișoara, a trecut cu 1-0 de Ripensia.

Pe aceeași temă