CSM Reșița a scos la vânzare abonamentele pentru sezonul de Liga 2. Bobar: „Contează foarte mult pentru noi fiecare bănuț venit în club”

Marius ANGHEL 02 Jul. 2019, 14:55 Pregătiri, amicale

Nou-promovata în Liga 2 CSM Reșița s-a conformat cerințelor fanilor echipei și a pus la vânzare, începând cu 1 iulie, abonamente pentru noul sezon, ediția 2019-2020. Prețul acestora a fost stabilit de Consiliul Local, principalul finanțator al clubului.

Un abonament pentru tur costă 60 de lei, iar unul pentru întreg campionatul va scoate 110 de lei din buzunarul fanului echipei din Valea Domanului. În schimb, un bilet la un meci costă 10 lei.

„Ne bazăm pe sprijinul suporterilor. Ne așteptăm la 700-1000 de solicitări. Prețurile nu sunt foarte mari. Contează foarte mult pentru noi fiecare bănuț venit în club, fiecare sponsor. Chiar dacă nu sunt sume foarte mari, sunt importante pentru noi. Am început deja lucrările de refacere la terenul sintetic, s-a turnat nisip, s-au pus granule, a fost periat. Erau lucrări necesare, gazonul fiind rupt în anumite porțiuni, iar doi juniori și-au rupt piciorul în acele zone”, a declarat, citat de CAON, Cristian Bobar, președintele clubului.

Abonamentele pot fi achiziționate de la sediul clubului din Valea Domanului.

Învinși dintr-un penalty de prim-divizionara FC Hermannstadt

Altfel, CSM Reșița a disputat sâmbăta trecută primul meci amical din această perioadă de pregătire. Echipa antrenată de Leontin Doană s-a deplasat la Sibiu, acolo unde a întâlnit-o pe prim-divizionara FC Hermannstadt, în fața căreia a pierdut la limită, cu 1-0. Căpitanul Răzvan Dâlbea a marcat, din penalty, unicul gol al testului în repriza secundă.

Doană a început amicalul în formula: Zimmermann – Banac, Vasiu, Al. Manea, Vadasis – Poiană, Breșneni, Săulescu, Vădrariu – D. Ene, Cablis.

De partea cealaltă, sibienii antrenați acum de Costel Enache a început partida cu: Pop – Mățel, Dandea, I. Stoica, Tătar, P. Petrescu, Dumitriu, Offenbacher, Sg. Popovici, Sîntean, Bg. Rusu. După pauză au mai evoluat: Niga, Niță, Luchin, Viera, Bușu, Dâlbea, Buzan, Vodă, Caiado, Cordea, Tsoumou.

În perioada 4-12 iulie, echipa din Reșița va efectua un cantonament pe Semenic. Următorul amical va avea loc pe 12 iulie, la Drobeta Turnu-Severin, cu U Craiova 1948 SA.

Marius ANGHEL 02 Jul. 2019, 14:55 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă