Nicolae Constantin a tras primele concluzii la Petrolul. Printre jucătorii nepăstrați în lot se află fundașul împrumutat la cinci echipe de când a semnat cu ”lupii”. Romario Moise a plecat și el

Marius ANGHEL 23 Jun. 2021, 00:01 Liga 2

Petrolul a avut un număr important de jucători la reunire, la începutul săptămânii trecute, 34, iar noul antrenor Nicolae Constantin a început deja să tragă primele concluzii.

La antrenamentele ”lupilor” nu se mai prezintă din această săptămână, în care s-a și ridicat intensitatea, Andrei Rus, Rareș Simionescu și Dacian Dunca, care aparțin clubului și urmează ”să fie împrumutați către alte echipe”, după cum anunță trupa ploieșteană pe site-ul oficial.

Romario Moise s-a despărțit de Petrolul, Armando Vajushi a revenit la Ploiești

În lot nu se mai află nici Iulian Ilie, ultima dată la Mostiștea Ulmu, dar nici Romario Moise, căruia îi expiră împrumutul de la Astra la finalul lunii.

În schimb, Petrolul are și o noutate în lot, pe albanezul Armando Vajushi, care s-a întors duminică în țară și de luni a început antrenamentele.

  • Reamintim că una dintre achizițiile făcute în această vară, atacantul Marius Coman, golgheterul Ligii 2 în sezonul recent încheiat, s-a accidentat grav și va rata pregătirea, cât și startul noului campionat.

Andrei Rus nu l-a impresionat nici pe Nae Constantin și va fi din nou împrumutat de Petrolul

Dacă nepăstrarea în lot a tinerilor Rareș Simionescu și Dacian Dunca, împrumutați sezonul trecut în Liga 3, la CSO Plopeni, nu surprinde, aceștia fiind încă nepregătiți să joace pentru echipa mare, în schimb, renunțarea încă o dată la fundașul Andrei Rus este de-a dreptul umilitoare pentru jucătorul originar din Timișoara.

Rus, un fundaș de 20 de ani, impresariat de Bogdan Apostu, a ajuns la Petrolul în vara lui 2018, însă de atunci nu reușește deloc să convingă antrenorii care s-au tot plimbat pe banca ploieștenilor că merită să rămână în lot. În fiecare pauză de iarnă sau vară, jucătorul a revenit pe ”Ilie Oană” la reunire, însă niciodată nu a fost păstrat. Nici pe Nae Constantin nu l-a impresionat acum.

În sezonul trecut, Petrolul l-a împrumutat pe Andrei Rus la Dunărea Călărași, unde a prins 711 minute în 12 meciuri. Cel mai mult a jucat la UTA, în ediția 2019/2020 a Ligii 2, 939 de minute în 13 jocuri, sub comanda lui Laszlo Balint, antrenor impresariat de același Apostu. Anterior a mai fost împrumutat de ”găzari” la CSM Reșița, SCM Gloria Buzău și CS Afumați.

Acum va fi din nou împrumutat.

Comunicatul clubului Petrolul despre ultimele noutăți de la pregătire și din lot:

”Intrați în cea de-a doua săptămână a pregătirilor din această vară, petroliștii măresc, treptat, intensitatea antrenamentelor. Ziua de astăzi a fost una cu regim de semi-cantonament, Nicolae Constantin și asistenții săi, Valentin Bădoi, Carmel Bărbulescu și Cătălin Grigore, pregătindu-le două antrenamente elevilor lor. Primul s-a derulat, dimineață, la Strejnic, și s-a axat pe latura acumulărilor fizice, pentru ca, după-amiază, la cea de-a doua ședință, desfășurată la Pleașa, „lupii” să lucreze mai mult cu mingea.

Față de prima săptămână a pregătirilor, noutatea principală în lotul „galben-albaștrilor” o reprezintă prezența lui Armando Vajushi, cel care a revenit, duminică, la Ploiești și s-a alăturat, astfel, coechipierilor săi. În schimb, începând de luni, la antrenamente nu mai participă mai mulți jucători care nu intră în vederile staff-ului tehnic, precum Andrei Rus, Rareș Simionescu sau Dacian Dunca, toți trei, aflați sub contract cu clubul nostru, urmând să fie împrumutați către alte echipe. De asemenea, nici Iulian Ilie nu se mai pregătește alături de „lupi”, la fel ca și Romario Moise, acestuia urmând, oricum, să-i expire, la finalul acestei luni, detașarea de la Astra.

Vineri, petroliștii au programat primul joc test al verii, în compania formației de eșalon județean Tricolorul Breaza.”

Foto: ACS Petrolul Ploiești

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-l-a-prezentat-oficial-pe-simon-mazarache-comunicatul-clubului-si-durata-contractuala-19189852

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-a-incheiat-prima-saptamana-de-antrenamente-cu-un-amical-in-familie-jucatorii-utilizati-marcatorii-si-anuntul-clubului-despre-accidentarea-lui-marius-coman-19189729

https://liga2.prosport.ro/seria-1/lovitura-pentru-petrolul-si-marius-coman-golgheterul-ligii-2-din-sezonul-trecut-noua-achizitie-a-ploiestenilor-s-a-accidentat-grav-la-antrenament-si-rateaza-pregatirea-si-inceputul-de-campionat-19189699

Marius ANGHEL 23 Jun. 2021, 00:01 Liga 2
Pe aceeași temă