Runda a 4-a a Ligii 2 începe la Craiova și se termină la Mioveni. Vor fi cele mai puține jocuri televizate, în comparație cu primele trei etape

Marius ANGHEL 19 Aug. 2024, 16:16 Liga 2
Runda a 4-a a Ligii 2 începe la Craiova și se termină la Mioveni. Vor fi cele mai puține jocuri televizate, în comparație cu primele trei etape

Nu toate echipele din Liga 2 au jucat încă în etapa a 3-a, una nu a jucat deloc în acest sezon, vezi cazul Corvinului, care a beneficiat de un start amânat, datorită participării în competițiile europene în postura de câștigătoare a Cupei României. Însă toate își cunosc programul din runda a 4-a a campionatului, cea în care va debuta, în sfârșit, și trupa hunedoreană, foarte probabil și în noua organizare, pe care FRF o va aproba zilele acestea, încălcând toate regulamentele sale.

Etapa a 4-a debutează vineri, 23 august, și va avea cele mai puține meciuri televizate, prin comparație cu primele trei.

Etapa a 4-a a Ligii 2 debutează la Craiova, vineri, iar sâmbătă are programate șapte partide

Runda a patra a sezonului regular, ediția 2024-2025, începe cu meciul organizat de FCU Craiova împotriva celor de la CSC Șelimbăr. Jocul va avea loc vineri, de la ora 17:00, la Craiova, după ce, inițial, fusese propus pentru ziua de duminică.

Sâmbătă se va juca, din nou, doar de la ora 11:00. Atunci vor începe nu mai puțin de șapte partide, la Reghin, Afumați, Piatra Neamț, Buftea, Buzău, Reșița și Dumbrăvița.

Dintre aceste jocuri, deținătorii de drepturi TV nu au ales niciunul să transmită în direct, chiar dacă la joc vor intra Steaua, Chindia, Ceahlăul, FC Bihor sau ACSM Reșița. Va transmite un meci pe platforma sa FRF, pe ACSM Reșița – CSM Focșani, iar restul vor putea fi transmise de cluburile interesate să facă asta, precum Steaua și CSM Slatina, preocupate mereu de acest aspect, indiferent că evoluează acasă sau în deplasare. Când joacă acasă, și Ceahlăul și Dumbrăvița își transmit, de obicei, meciurile.

Viitorul Pandurii și Corvinul joacă joi în Cupă și duminică în Liga 2. Etapa se încheie luni, la Mioveni

Duminică sunt programate două partide.

Fiindcă Viitorul Pandurii nu mai joacă miercuri în Turul 3 al Cupei României meciul cu Corvinul, ci, mai nou, joi, partida sa din etapa a 4-a a fost dusă duminică, de la ora 11:00. Atunci va întâlni Concordia Chiajna, tot pe stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin.

Din acest motiv joacă duminică și Corvinul, dar de la ora 17:00, în deplasare la FC Voluntari. Va fi primul meci al echipei hunedorene în acest sezon de Liga 2, în acest moment având restanțe cu CSC Șelimbăr (acasă), Unirea Ungheni (deplasare) și CS Afumați (acasă), din primele trei runde.

În fine, etapa a 4-a se va încheia luni seară, după desfășurarea partidei dintre Campionii FC Argeș și FK Miercurea Ciuc, unul dintre derby-urile rundei. Jocul de la Mioveni începe la ora 17:00.

  • Așa cum v-am obișnuit, toate jocurile vor putea fi urmărite în format LIVE-TEXT pe Liga2.ro.

Program etapa 4 Liga 2, sezon 2024-2025:

vineri, 23 august 2024, ora 17:00
FCU Craiova – CSC Şelimbăr – tv

sâmbătă, 24 august 2024, ora 11:00
Unirea Ungheni – Chindia Târgovişte
CS Afumaţi – Metaloglobus Bucureşti
Ceahlăul Piatra Neamţ – CS Mioveni
AFC Câmpulung Muscel – CSM Slatina
Metalul Buzău – FC Bihor Oradea
ACSM Reşiţa – CSM Focşani – FRF.tv
CSC Dumbrăviţa – Steaua Bucureşti

duminică, 25 august 2024, ora 11:00
Viitorul Pandurii Târgu Jiu – Concordia Chiajna

duminică, 25 august 2024, ora 17:00
FC Voluntari – Corvinul Hunedoara – tv

luni, 26 august 2024, ora 17:00
Campionii FC Argeş – FK Miercurea Ciuc – tv

Foto: FK Miercurea Ciuc

Marius ANGHEL 19 Aug. 2024, 16:16 Liga 2
Pe aceeași temă