FC Brașov a început cantonamentul de la Cheile Grădiștei cu doi noi jucători în lot. Fotbaliștii deplasați de Dan Alexa

Adi MARICA 13 Jul. 2023, 18:18 Liga 2
FC Brașov a început cantonamentul de la Cheile Grădiștei cu doi noi jucători în lot. Fotbaliștii deplasați de Dan Alexa

După mai multe încercări eșuate, FC Brașov a reușit să plece în cantonament. Deși echipa se confruntă cu mari probleme și așteaptă verdictul TAS în ceea ce privește licența pentru Liga 2, antrenorul Dan Alexa vrea ca echipa să își continue programul normal de pregătire.

Important este ca noi să fim pregătiți pentru un verdict favorabil la TAS”, a spus ”Chirurgul”. Imediat după antrenamentul din această dimineață, jucătorii brașoveni au plecat la Cheile Grădiștei pentru un cantonament de opt zile.

Bebeto Lupuleț și Iulian Anca-Trip în lot, surprizele ”Chirurgului”

În lotul pentru cantonament sunt doi puști pe care Alexa i-a tot lăudat în ultima vreme. Este vorba de Vlad Marica și Andrei Mihăilă.

Mihăilă și Marica sunt doi tineri talentați pe care vrem să-i semnăm“,  spunea Alexa la finalul amicalului cu CS Muscelul Câmpulung.

Surprizele din lotul pentru acest stagiu sunt doi jucători care vin de la Liga 3. Este vorba de atacantul Bebeto Lupuleț (23 de ani), care în sezonul trecut a jucat la ACS Tg. Mureș, dar și portarul Iulian Anca-Trip  (28 de ani), care a încheiat contractul cu CSM Satu Mare (L3).

De la Centrul de Copii și Juniori, Alexa l-a luat în lot pe atacantul Marco Popescu (15 ani).  Și mijlocașul  Călin Popescu,  fostul jucător al celor de la FC Hermannstadt, a aplecat cu echipa în cantonament.

Lotul pentru cantonamentul de la Cheile Grădiștei

Conform informațiilor furnizate de club, echipa se va pregăti  la baza sportivă de la Cheile Grădiștei, iar meciurile amicale cu Ceahlăul și AFC Odorheiu Secuiesc le va disputa la Brașov, pe stadionul Tineretului.

FC Brașov, în cantonament la Cheile Grădiștei Lotul de la FC Brașov a plecat în această dimineață în cantonamentul de la Cheile Grădiştei. Elevii lui Dan Alexa vor sta în cantonament timp de 8 zile, iar vineri, 21 iulie, vor reveni la Brașov.

Jucătorii se vor antrena la baza sportivă de la Gheile Grădiştei, iar meciurile de pregătire le vor disputa la Braşov, pe Stadionul Tineretului. Lotul FC Brașov pentru cantonamentul de la Cheile Grădiștei: Portari: Sebastian Micu, Daniel Mutu, Iulian Anca-Trip

Jucători de câmp: Tudor Oltean, Vasile Constantin, Daniel Dumbravă, Marius Burlacu, Ştefan Blănaru, Alexandru Dandea, Ivan Fustar, Tomislav Sorsa, Andrei Vasu, Andrei Lascu, Vlad Marica, Andrei Mihăilă, Rareş Lazăr, Diogo Izata, Ciprian Perju, Bebeto Lupuleţ, Alberto Ţica, Răzvan Iorga, Dan Spătaru, Marco Popescu, Călin Popescu“, precizează clubul brașovean.

Urmează testul cu CSM Ceahlăul pentru FC Brașov

Până acum, FC Brașov a jucat șase meciuri de pregătire. Brașovenii au început cu două ”jocuri” a câte 45 de minute în triunghiularul de la Ghimbav, cu Farul (1-1) și Poli Iași (0-0), apoi s-au impus cu 12-0 în fața celor de la Inter Cristian (Liga 4 Brașov) au pierdut cu 3-1 cu CFR Cluj, au câștigat cu 5-1 cu Olimpic Zărnești (Liga 3) și s-au impus cu 3-0 în fața celor de la FC Muscelul Câmpulung (Liga 3). Următorul amical al brașovenilor este programat sâmbătă, de la ora 11.00, pe Tineretului, cu CSM Ceahlăul (Liga 2).

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mihai-ion-noul-jucator-al-echipei-csm-slatina-19277172

https://liga2.prosport.ro/seria-1/campionii-fc-arges-victorie-in-amicalul-cu-scm-ramnicu-valcea-19277155

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-ceahlaul-a-trecut-de-concordia-chiajna-intr-un-meci-amical-19277150

https://liga2.prosport.ro/seria-1/grigoriu-mikos-si-bura-kot-si-ei-plecati-de-la-csc-dumbravita-19277147

https://liga2.prosport.ro/liga-3/autoritatile-ar-fi-de-vina-pentru-situatia-de-la-ripensia-19277143

 

 

 

 

 

Adi MARICA 13 Jul. 2023, 18:18 Liga 2
Pe aceeași temă