ASU Politehnica a încheiat perioada de transferuri cu 11 nume, dintre care și un junior adus din Italia. Dan Alexa: ”Avem gânduri mari, să promovăm”

Anda DELIU 06 Oct. 2020, 15:00 Liga 2
ASU Politehnica a încheiat perioada de transferuri cu 11 nume, dintre care și un junior adus din Italia. Dan Alexa: ”Avem gânduri mari, să promovăm”

Perioada de transferuri s-a terminat, iar de acum încolo cluburile mai pot aduce doar fotbaliști liberi de contract. ASU Politehnica a făcut 11 mutări în această ”fereastră”, dintre care ultimul nume anunțat este Sabin Iosif, un jucător trecut și pe la juniorii actualului Rapid din Liga 2. Managerul Dan Alexa spune că clubul timișorean vrea să promoveze.

ASU Poli i-a mai transferat până acum, pentru acest sezon pe Claudiu Pamfile, Stjepan Plazonja, Doru Andrei, Alexandru Popescu, Rareș Toader, Emanuel Fișteag, Marko Deronja, Petre Ivanovici, Jose Casado și Otto Hindrich.

ASU Poli și-a mai adus un jucător, pe Sabin Iosif, dar a renunțat la Victor Lolea

Sabin Iosif are 18 ani, este mijlocaș central și vine liber de contract de la Lucchese, club din Serie C din Italia. A mai fost la juniorii actualului Rapid din Liga 2,  dar și Pistoiese și Prato. A semnat pe un an cu Poli.

”Sabin Iosif a venit de trei săptămâni. Acum i-a venit cartea verde. A durat ceva vreme. Este un tânăr pe care eu îl cunosc de la Rapid, de perspectivă. Sper să fie o soluție pentru club”, spune managerul Dan Alexa.

Victor Lolea nu a mai rămas la ASU Poli, după ce vara aceasta s-a antrenat cu alb-violeții și a fost doar rezervă în Liga 2. Și Murariu e ca și plecat după ce transferul la Gaz Metan Mediaș a picat, dar clubul nu a anunțat încă mutarea.

Dan Alexa vorbește despre promovoare

Dan Alexa vorbește deja de obiectivul promovări la Timișoara. ”Am încercat să combinăm jucători cu experiență cu tineri, care pot fi soluții pentru clubul nostru. Îmi doresc ca în cel mai scurt timp să-și poate aduce aportul la rezultatele echipei. Venim după o perioadă bună, suntem în grafic ca și rezultate. Avem un obiectiv foarte clar. Am venit cu gânduri mari, să promovăm”, a declarat Alexa.

ASU Poli a căzut pe locul 4, cu 11 puncte, după eșecul de la Miercurea Ciuc cu FK Csikszereda, iar vineri, de la 19:30, va juca pe stadionul ”Dan Păltinișanu” cu Dunărea Călărași.

Foto: ASU Politehnica Timișoara și 1923.ro

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-otto-hindrich-achizitionat-de-asu-poli-de-la-cfr-cluj-rares-murariu-merge-la-campioana-19151187

Anda DELIU 06 Oct. 2020, 15:00 Liga 2
Pe aceeași temă