Cum-necum, ASU Poli transferă de la FC Hermannstadt. Atacant croat împrumutat de timișoreni de la echipa controlată de familia Prodan

Autor: Anda DELIU Publicat: 27 Aug. 2020, 18:34 Liga 2
Cum-necum, ASU Poli transferă de la FC Hermannstadt. Atacant croat împrumutat de timișoreni de la echipa controlată de familia Prodan

ASU Politehnica a făcut al doilea transfer din perioada verii. La fel ca primul sosit, Claudiu Pamfile, și noua achiziție a timișorenilor este un jucător legat de FC Hermannstadt, club condus acum de Rebecca Prodan, fiica impresarei Anamaria Prodan, agenta lui Dan Alexa, noul manager general al echipei. Croatul Stjepan Plazonja vine împrumut la ASU Poli, după ce ultima sa echipă a fost Viitorul Șelimbăr, din Liga 3.

Stjepan Plazonja: ”Nivelul Ligii 2 din România e foarte bun pentru jucătorii tineri”

Croatul Stjepan are 22 de ani și a evoluat, ca junior, la Cibalia, NK Osijek și chiar puternica Dinamo Zagreb. Ca senior, a jucat la satelitul lui Dinamo Zagreb, dar și la Kustoja Zagreb. A mai trecut pe la slovenii de la FC Koper. Vara trecută a ajuns la FC Hermannstadt, club de la care a fost împrumutat la Viitorul Șelimbăr, în Liga 3.

”E o mutare bună pentru mine, îmi doresc să joc cât mai mult. Am găsit o atmosferă plăcută şi sunt pregătit pentru noul sezon. Băieţii m-au primit foarte bine, mă ajută mult, la fel ca şi antrenorul. Avem o echipă foarte bună şi tragem tare la antrenamente. Nivelul Ligii 2 din România e foarte bun pentru jucătorii tineri. Ştiu că Politehnica are planuri mari în acest sezon şi vreau să ajut echipa să-şi îndeplinească obiectivele!”, a spus, pentru site-ul oficial al echipei timișorene, Plazonja despre transferul la ASU Poli.

Rămâne de văzut ce transferuri mai face ASU Poli, deoarece până acum, campanie e ”subțire”. Chiar dacă croatul poate fi un jucător util în Liga 2. Rămâne de văzut și dacă va mai ajunge la Timișoara cineva de la FC Hermannstadt. Ca o ironie a sorții, acolo, în Liga 1, joacă timișoreanul Andrei Sîntean, pe postul de atacant, jucător care la un moment dat a fost în discuții cu Politehnica.

Autor: Anda DELIU Publicat: 27 Aug. 2020, 18:34 Liga 2
Pe aceeași temă