Achiziție surpriză pentru derby-ul cu Ripensia! ASU Poli l-a legitimat pe Petre Ivanovici: ”Mă bucur că în sfârşit am ajuns să joc şi pentru Timişoara! Îmi doream asta de mic”

Anda DELIU 26 Sep. 2020, 10:16 Liga 2
Achiziție surpriză pentru derby-ul cu Ripensia! ASU Poli l-a legitimat pe Petre Ivanovici: ”Mă bucur că în sfârşit am ajuns să joc şi pentru Timişoara! Îmi doream asta de mic”

De când avem tot mai puțin fotbal în România, avem tot mai multă ”psihologie” și strategii derivate. Chiar în dimineața derby-ului cu Ripensia, ASU Politehnica a anunțat transferul lui Petre Ivanovici, care are drept de joc la meciul cu roș-galbenii. Așadar, e destul de evident că clubul a păstrat mutarea pentru un presupus ”șoc” psihologic.

Petre Ivanovici a ajuns la 30 de ani și este un ”produs” fotbalistic al cartierului timișorean Freidorf. La 17 ani, jucătorul ce poate evolua atât în banda dreapta, cât și în cea stângă, a debutat în Liga 2, la CFR Timișoara. A urmat Timișul Albina, în al treilea eșalon, după care a ajuns la Vac, în liga a doua maghiară. A mai jucat la Farul, FC Botoșani, cu care a jucat în Europa League, dar și FC Voluntari, cu care a câștigat Cupa României și Supercupa. Ultima dată a fost legitimat la Concordia Chiajna. Pentru ilfoveni a jucat în ultimul sezon de Liga 1 al lor, cât și în cel de Liga 2, din ediția trecută, când a avut 16 apariții pe teren, 14 ca titular.

Petre Ivanovici se bucură că a revenit acasă

Petre Ivanovici a semnat cu ASU Poli din postura de jucător liber de contract, așa cum era de câteva luni bune, după despărțirea de Concordia.

”Mă bucur că în sfârşit am ajuns să joc şi pentru Timişoara! Îmi doream asta de mic, pentru că atunci când eram copil mergeam tot timpul la meciuri la Poli şi am spus că îmi doresc odată să joc aici. Am venit să ajut echipa în primul rând, cred că avem şanse la promovare. Timişoara merită o echipă în prima ligă pentru că avem nişte suporteri minunaţi şi sper să ne încurajeze, chiar dacă nu pot veni pe stadion, să ne susţină, să fie alături de noi, pentru că noi vom da totul pe teren şi dorim să promovăm în Liga 1”, spune jucătorul cu meciuri în Liga 1 cu Botoșani, Voluntari și Chiajna.

Petre Ivanovici a semnat cu ASU Poli pe un sezon și se alătură altor jucători cu experiență care fac parte din lotul echipei timișorene, precum Ioan Mera, Cristian Scutaru, Alexandru Munteanu, Mircea Axente, Sergiu Popovici sau Alin Ignea.

Anda DELIU 26 Sep. 2020, 10:16 Liga 2
Pe aceeași temă