ASU Poli continuă să aibă mari probleme de lot și înainte de meciul cu CSM Slatina. Octavian Benga: ”Întotdeauna, chiar dacă ne-a fost greu, pot spune că în orice condiții ne-am ridicat la un nivel”

Anda DELIU 23 Oct. 2020, 11:50 Liga 2
ASU Poli continuă să aibă mari probleme de lot și înainte de meciul cu CSM Slatina. Octavian Benga: ”Întotdeauna, chiar dacă ne-a fost greu, pot spune că în orice condiții ne-am ridicat la un nivel”

Pentru ASU Politehnica urmează o nouă provocare în campionat, acolo unde va juca cu CSM Slatina. Timișorenii au jucători suspendați, accidentați, dar și ”covidați”, însă speră să reușească să alineze un lot cât de cât competitiv chiar și în aceste condiții.

Runda trecută a Ligii 2, alb-violeții au reușit să dea lovitura la Târgu Jiu, cu Viitorul Pandurii, iar miercuri au câștigat greu, în prelungiri, meciul din Cupa României cu CSC Ghiroda și Giarmata Vii.

Meciul cu oltenii are loc sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul Știința din Timișoara.

Octavian Benga, înaintea meciului cu CSM Slatina: ”Trecem printr-o perioadă foarte dificilă, din cauza accidentărilor și a acestui virus care ne-a izolat o grămadă de jucători”

Octavian Benga caută soluții, iar până acum s-a dovedit că le-a găsit. ”Trecem printr-o perioadă foarte dificilă, din cauza accidentărilor și a acestui virus care ne-a izolat o grămadă de jucători. Am pierdut și numeric, dar și din punct de vedere al potențialului fizic, tactic. Chiar am făcut multe schimbări. În ultimele două meciuri am făcut multe schimbări. Au apărut mulți jucători noi. S-a văzut, s-a simțit. Trebuie să și recunoaștem că jocul nostru nu a mai fost așa coerent și sigur. Dar foarte importante în aceste două meciuri au fost rezultatele și cei care au intrat și-au făcut datoria și trebuie felicitați. Urmează un joc dificil, al treilea în șapte zile, cu cei de la Slatina. Cu siguranță vom da totul pe teren. Sperăm să găsim soluții, pentru că este foarte greu. Dar întotdeauna, chiar dacă ne-a fost greu, pot spune că în orice condiții ne-am ridicat la un nivel și tuturor adversarilor le-a fost foarte greu să joace contra noastră”, a declarat Octavian Benga.

Absențe ”fără număr” pentru ASU Poli

După meciul de Cupa României, Poli l-a pierdut pe Petre Ivanovici, care va fi suspendat. Revine însă Ioan Mera, care a fost suspendat în competiția KO. Alin Manea s-a accidentat acum o săptămână, iar Sergiu Popovici a ieșit lovit miercuri și nu se știe dacă vor fi apți. La fel, și jucătorii care au coronavirus.

”Am avut aceste probleme cu Manea și Popovici. Vom vedea în decursul zilei de astăzi a antrenamentului dacă putem să-i recuperăm pe unii dintre ei sau pe ambii. Ne dorim foarte mult să-i recuperăm, să nu mai pierdem jucători. Referitor la jucătorii care sunt la finalul perioadei de izolare vom vedea în cursul zilei de azi rezultatul testării și dacă din ei mai putem să introducem în lot pentru jocul de mâine, pentru a-i avea măcar pe bancă sau măcar pentru a ne mări lotul numeric. La ultimul meci de Cupă am folosit o grămadă de juniori născuți în 2004, jucătiri de 16 ani. Cred că în acest meci de campionat avem nevoie de plus experiență și schimbările să fie cât de cât seniori cu seniori și să nu fiu nevoit să introduc așa mulți juniori pentru că autnci jocul va deveni unul foarte greu”, a mai spus Benga.

Cu 7 jocuri disputate în opt etape, ASU Poli are 14 puncte și e pe locul 4 în Liga 2. Cu 6 puncte strânse tot în 7 meciuri, CSM Slatina e pe locul 17. Meciul direct dintre cele două echipe, contând pentru etapa a 9-a a Ligii 2, are loc sâmbătă, la ora 11:00, pe Știința.

Foto: Sebastian Tătaru / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/octavian-benga-a-izbucnit-la-adresa-dsp-timis-poli-timisoara-am-ajuns-bataia-de-joc-a-lor-suntem-tara-lui-papura-voda-fraierii-isi-asuma-responsabilitatile-iar-smecherii-se-bucura-sau-nu-19153686

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/csm-slatina-a-fost-eliminata-dramatic-din-cupa-romaniei-dar-mihai-ianovschi-a-avut-numai-cuvinte-de-lauda-pentru-jucatori-nu-pot-decat-sa-i-felicit-pentru-ce-au-aratat-19153556

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/calificare-cu-emotii-si-chin-obtinuta-de-asu-poli-in-16-imile-cupei-romaniei-dupa-un-meci-cu-prelungiri-jucat-la-ghiroda-antrenorul-invinsei-se-simte-frustrat-19153682

Anda DELIU 23 Oct. 2020, 11:50 Liga 2
Pe aceeași temă