ASU Poli a câștigat amicalul cu CSC Dumbrăvița, desfășurat înainte de deplasarea către Slobozia. Concluziile lui Dan Alexa

Anda DELIU 24 Feb. 2021, 22:46 Liga 2

a mijlocul săptămânii, ASU Poli a organizat un joc de pregătire cu formația de Liga 3 CSC Dumbrăvița, adversar care încă nu a început meciurile oficiale. Alb-violeții au câștigat cu 3-1, iar Dan Alexa a spus că va mai face astfel de jocuri pentru a da minute celor ce evoluează mai puțin sau deloc în partidele oficiale.

Scorul s-a deschis rapid pe Știința, după ce Mircea Axente a obținut un penalty și tot el a înscris în minutul 5 în poarta lui Popeț. După alte ocazii ale lui Axente și Casado, în minutul 22, Dumbrăvița a egalat, prin Andrei Făgărășanu, care a șutat din careu. A urmat un șut în bară al lui Popovici, după care, în minutul 29, Dorin Codrea a obținut un nou penalty, transformat de Jose Casado. Din minutul 30, Alexa a făcut deja schimbări, dar jocul timișorenilor a mers în continuare bine.

Succes fără probleme pentru poliști în testul cu Dumbrăvița

În minutul 36, Plazonja a marcat din ofsaid, dar peste două minute Romario Rus a marcat din centrarea croatului.

În repriza a doua, și sârbul Radunovic a marcat, dar tot din ofsaid, iar alte ocazii importante i-au aparținut lui Alin Manea.

La acest joc a fost menajat Scutaru, care a resimțit ușoare probleme.

ASU Poli Timișoara: Hindrich – Sofran, Mera, Bocșan, Sg. Popovici – Cioinac – Al. Munteanu, Casado, Codrea, P. Ivanovici – Axente
Au mai intrat: Păduraru – C. Jurj, Coadă, Bocșan, Bîrlovean, Pamfile, Ignea, D. Andrei, R. Rus, D. Radu, Manea, Plazonja, Radunovic
Antrenor: Dan Alexa

CSC Dumbrăvița: Popeț – Morariu, B. David, Podină, Pașcu – Jichici, Ferțu – Rz. Rus, Făgărășanu, Ad. Ștefan – Mura
Au mai intrat: Telescu, Coroiu, Udrea, Giurgiu, Putnic, Piţuc, Daminescu
Antrenor: Florin Bătrânu

  • În celelalte amicale desfășurate în 2021, ASU Poli a înregistrat următoarele rezultate: 6-1 cu Pobeda Dudeștii Vechi (Liga 4 Timiș), 3-1 cu CSM Reșița (Liga 2), 3-2 cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu (Liga 2) și 5-0 cu Pandurii Târgu Jiu.

Dan Alexa vrea săptămâna viitoare un meci similar cu Ghiroda

Altfel, Dan Alexa a fost mulțumit de amical. ”Am vrut să dau minute și jucătorilor care au evoluat mai puțin. E foarte important să aibă ritm de joc în caz că se va apela la ei. A fost și o parte de antrenament. Mă bucur că nu s-a accidentat nimeni și vom relua antrenamentele pentru meciul de la Slobozia. Vom încerca să mai jucăm cu Ghiroda. E foarte important pentru noi. Jucătorii care au evoluat mai puțin se vede că nu au ritm, au cedat la un moment dat. Dar e un lucru normal, pentru că ultimul meci în care au evolaut unii a fost amicalul cu Pandurii”, a declarat antrenorul alb-violeților.

ASU Poli va juca sâmbătă, de la ora 11:00, la Slobozia, cu Unirea, în etapa a 17-a a Ligii 2. Echipa timișoreană ocupă locul 2 în Liga 2, cu 27 de puncte acumulate în 15 meciuri desfășurate în 16 etape. Unirea Slobozia e pe locul 17, cu 15 puncte strânse în 14 meciuri.

Foto: Leczki Jozsi / Mediafax Foto

Anda DELIU 24 Feb. 2021, 22:46 Liga 2
Pe aceeași temă