Argeșul a reacționat după ce doi dintre arbitrii meciului cu Turris Oltul au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus. Piteștenii fuseseră informați de cele două cazuri

Marius DUINEA 08 Jul. 2020, 13:49 Liga 2
Argeșul a reacționat după ce doi dintre arbitrii meciului cu Turris Oltul au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus. Piteștenii fuseseră informați de cele două cazuri

După ce argeşenii Robert Avram (Pitești) și Iulian Călin (Ștefănești) au fost testaţi pozitiv cu COVID-19, Federaţia Română de Fotbal a anunţat miercuri, că un al treilea arbitru român a fost confirmat cu virusul SARS-CoV-2. Informațiile Liga2.ro sunt că există şi un al patrulea arbitru infectat. Este vorba despre un asistent, al cărui test a venit după anunţul FRF. Amândoi au făcut parte din brigada care a condus meciul de vinerea trecută dintre Turris Oltul Turnu Măgurele – Campionii FC Argeș, scor 0-0. Trupa piteșteană reacționează după acest anunț.

Cei doi noi arbitri depistați pozitiv sunt Cătălin Buşi şi Florin Păunescu. Ambii au fost delegaţi la meciul de vinerea trecută dintre Turris Oltul Turnu Măgurele şi Campionii FC Argeş, din prima etapă a play-off-ului Ligii 2, primul ca arbitru de rezervă şi al doilea ca asistent 2.

Bogdan Stoica: ”Nimeni nu prezintă simptomele bolii”

Oficialii echipei piteștene au fost informaţi că doi dintre cavalerii fluierului care au făcut parte din brigada de la meciul cu Turris Oltul au fost infectaţi cu COVID-19, iar acum aşteaptă rezultatele următorului test.

Bogdan Stoica, directorul executiv al clubului argeșean, speră ca jucătorii alb-violeţi să nu fi luat virusul. ”Luni vom repeta testul COVID-19, aşa cum cere protocolul medical emis de Ministerul Sănătăţii. Până acum, nicio persoană din delegaţia care a făcut deplasarea la Turnu Măgurele nu a prezentat simptomele bolii. Sper ca rezultatele testelor pe care le vom face luni să fie tot negative”, a spus Stoica, citat de site-ul oficial al echipei.

Simptome nu au avut nici cei șase jucători depistați pozitiv cu COVID-19 la Petrolul, caz care a dus la amânarea meciului cu UTA, de sâmbăta trecută.

În brigadă cu Buşi şi Păunescu au mai fost Stelian Slabu, asistent din Braşov, şi Lucian Rusandu, central din Sfântu Gheorghe. Conform protocolului medical, cei doi vor fi, de asemenea, autoizolaţi.

Turris Oltul are meci mâine, joi, de la ora 17:30, la Arad, cu UTA, echipă care nu a jucat primul meci din play-off din cauza cazurilor de COVID-19 de la Petrolul, echipă pe care trebuia să o întâlnească. Campionii FC Argeș are meci programat tocmai marți, 14 iulie, de la ora 20:00, acasă, cu CS Mioveni.

Foto: Turris Oltul Turnu Măgurele

Marius DUINEA 08 Jul. 2020, 13:49 Liga 2
Pe aceeași temă