OFICIAL | Meciul UTA Arad – Petrolul Ploiești a fost amânat. Anunțul făcut de FRF după ce la echipa prahoveană au fost depistate infectări cu COVID-19

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 02 Jul. 2020, 17:34 Actualizat: 02 Jul. 2020, 17:44 Liga 2
OFICIAL | Meciul UTA Arad – Petrolul Ploiești a fost amânat. Anunțul făcut de FRF după ce la echipa prahoveană au fost depistate infectări cu COVID-19

Meciul UTA Arad – Petrolul Ploiești, programat pentru ziua de sâmbătă, 4 iulie, de la ora 17:00, a fost amânat de Federația Română de Fotbal. Decizia a fost anunțată joi seară, după ce la echipa prahoveană au fost primite, joi dimineață, șase rezultate pozitive la COVID-19 în urma unei testări efectuate ieri.

FRF nu a mai așteptat rezultatele retestării celor de la Petrolul, comunicând că partida va fi reprogramată la prima dată disponibilă. În funcție de cum vor avea drept de joc ”lupii”, date disponibile sunt 8 iulie, 14 iulie, 22 iulie și 29 iulie.

”Departamentul de competiții al Federației Române de Fotbal a amânat meciul ploieștenilor programat inițial sâmbătă, 4 iulie.

Având în vedere discuțiile avute cu reprezentanții celor 6 formații implicate în play-off-ul Ligii 2, în cadrul ultimei videoconferințe, pentru a stabili modul de acțiune pe mai multe scenarii posibile, partida UTA Arad – FC Petrolul Ploiești, programată sâmbătă, 4 iulie, la Arad, a fost amânată. Meciul va fi reprogramat în prima dată disponibilă. De asemenea, Federația Română de Fotbal precizează că partidele amânate, în cazul în care vor exista mai multe, vor fi reprogramate în ordinea amânării acestora și utilizând toate datele disponibile din calendarul competițional.

DSP Prahova a demarat o anchetă epidemiologică la clubul din Ploiești”, a anunțat FRF.

  • Play-off-ul Ligii 2 debutează vineri, de la ora 17:00, cu meciul de la Turnu Măgurele dintre Turris Oltul și Campionii FC Argeș. Sâmbătă, de la ora 17:00, trebuia să se joace UTA Arad – Petrolul, iar tocmai marți, de la ora 20:00, are loc întâlnirea dintre CS Mioveni și Rapid.

Și un arbitru de Liga 2 a fost testat pozitiv. Acesta nu va mai arbitra în acest sezon

Totodată, FRF a comunicat și că unul dintre arbitri de Liga 2 a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Acest arbitru nu va mai conduce vreun meci în acest sezon.

”Federația Română de Fotbal anunță și că unul dintre arbitri de Liga 2 a fost testat pozitiv. Lotul pentru Liga 1 și meciurile ce urmează a se disputa în Liga 2 cuprinde 70 de arbitri. Aceștia au efectuat până acum trei teste, de la începutul lunii iunie și până în prezent. Costurile acestor testări sunt suportate integral de Federația Română de Fotbal. Arbitrul depistat pozitiv nu va mai fi delegat în acest final de sezon. Conform anchetei epidemiologice declanșate, s-a constatat că arbitrul s-a infectat la locul de muncă, în afara activității sportive”, transmite FRF.

 

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 02 Jul. 2020, 17:34 Actualizat: 02 Jul. 2020, 17:44 Liga 2
Pe aceeași temă