AFC Câmpulung Muscel și-a prezentat patru noi achiziții, toți fără experiența Ligii 2. Unul este fratele unui jucător de la FCSB

Marius ANGHEL 01 Aug. 2024, 15:16 Liga 2

Se apropie debutul în noul sezon de Liga 2, iar echipele încep să pună la punct ultimele detalii înaintea primului joc oficial din ediția 2024-2025. Este și cazul nou-promovatei AFC Câmpulung Muscel, care la mijlocul săptămânii a decis să-și prezinte încă patru jucători aduși în lot în această vară.

Nou-veniții la trupa argeșeană antrenată de Costin Lazăr sunt tineri jucători, fără experiență la acest nivel competițional.

Sergiu Bălănică, Robert Ene, Daniel Popescu și Darius Ciurea, prezentați de AFC Câmpulung Muscel

Trupa din Câmpulung i-a prezentat miercuri, 31 iulie 2024, pe Sergiu Bălănică (portar, 20 de ani, ex CS Blejoi), Robert Ene (mijlocaș, 19 ani), Daniel Popescu (mijlocaș, 17 ani) și Darius Ciurea (mijlocaș, 20 de ani, ex Unirea Bascov).

Niciunul nu a mai jucat la nivel de Liga 2, cel puțin Robert Ene și Daniel Popescu neavând meciuri nici măcar la Liga 3. Acesta din urmă este fratele lui Octavian Popescu de la FCSB, a fost o perioadă legitimat la clubul din București, până la începutul anului actual, când a mers în probe la U Craiova, dar nu a fost păstrat. El și-a petrecut o perioadă mai lungă la CSȘ Nucet decât la FCSB, unde a ajuns mai degrabă fiindcă acolo era fratele său, în timp ce la Craiova a stat trei zile!

”Bine ai venit, Sergiu Bălănică!
FC Muscelul Câmpulung anunțã transferul lui Sergiu Bălănică, ultima oarã la CS Blejoi.
Sergiu este un portar de mare perspectivă, care în cariera lui a mai jucat la FC Voluntari 2.
Junioratul l-a făcut la Academia Hagi și FCSB.
Clubul nostru îi urează bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul alb-roșu!

Bine ai venit, Robert Ene!
FC Muscelul Câmpulung anunțã transferul lui Robert Ene, junior crescut de FC Argeș.
Clubul nostru îi urează bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul alb-roșu!

Bine ai venit, Daniel Popescu!
FC Muscelul Câmpulung anunțã transferul lui Dani Popescu, junior crescut de Universitatea Craiova și FCSB.
Clubul nostru îi urează bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul alb-roșu!

Daniel Popescu Bine ai venit, Darius Ciurea!
FC Muscelul Câmpulung anunțã transferul lui Darius Ciurea, junior venit de la Unirea Bascov.
În cariera lui, Darius a mai trecut pe la CS FC Municipal Pitești 09, LPS Viitorul Pitești și CS Campionii Fotbal Club Argeș
Clubul nostru îi urează bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul alb-roșu!”, sună anunțurile clubului din Câmpulung despre cei patru jucători.

Dintre primii trei jucători achiziționați, doar Alexandru Ionuț Popescu a mai jucat în Liga 2

Anterior, în această vară, echipa antrenată de Costin Lazăr i-a mai anunțat oficial ca achiziții pe Marius Sanda (fundaș, 31 de ani, revenit de la Vedița Colonești), Antonio Niță (mijlocaș, 23 de ani, revenit de la Gloria Băneasa) și Alexandru Ionuț Popescu (atacant, 26 de ani, ex CSM Deva).

Dintre aceștia trei, singurul care a mai jucat la nivel de Liga 2 este Alexandru Ionuț Popescu, cu meciuri pentru Academica Clinceni, CS Mioveni, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, SSU Poli Timișoara, Aerostar Bacău și Dunărea Călărași. Are și jocuri în prima ligă, două pentru U Craiova, în 2017, și șapte pentru Academica Clinceni, în 2019 și 2020.

Muscelenii nu au informat oficial despre nicio plecare, cu toate că în lotul său nu mai sunt câțiva dintre jucătorii cu care a reușit promovarea în Liga 2.

AFC Câmpulung Muscel debutează în Liga 2 cu un meci la CSM Focșani

Nou-promovata în Liga 2 va debuta sâmbătă în campionat, cu un joc în deplasare la CSM Focșani, altă echipă urcată din Liga 3 în această vară. Partida are loc sâmbătă, de la ora 11:00. Muscelenii au solicitat federației să-i ofere un program cu un debut în deplasare.

În perioada de pregătire, argeșenii au disputat opt amicale și au obținut următoarele rezultate: CFC Argeș (scor 1-1), FK Miercurea Ciuc (scor 0-0), Metaloglobus (scor 1-0), CS Afumați (scor 1-0), CS Mioveni (scor 0-1), Olimpic Zărnești (scor 3-3), CSM Slatina (scor 1-0) și Chindia Târgoviște (scor 1-3).

Marius ANGHEL 01 Aug. 2024, 15:16 Liga 2
Pe aceeași temă