Nou-promovata AFC Câmpulung Muscel, egală și cu FK Miercurea Ciuc, într-un amical jucat la Brașov. Costin Lazăr are alți jucători noi în lot

Marius ANGHEL 02 Jul. 2024, 18:37 Liga 2
Nou-promovata AFC Câmpulung Muscel, egală și cu FK Miercurea Ciuc, într-un amical jucat la Brașov. Costin Lazăr are alți jucători noi în lot

La nici trei zile de la amicalul cu Campionii FC Argeș, nou-promovata în Liga 2 AFC Câmpulung Muscel a intrat din nou pe teren pentru un joc test contra unei viitoare adversare din campionat.

De această dată, trupa antrenată de Costin Lazăr a întâlnit FK Miercurea Ciuc, la Brașov, cu care a înregistrat tot un rezultat de egalitate.

FK Miercurea Ciuc și AFC Câmpulung Muscel, egale într-un amical jucat la Brașov

Sâmbătă, AFC Câmpulung Muscel remiza la Albota cu CFC Argeș, scor 1-1. Marți, trupa nou-promovată în Liga 2 a ajuns la Brașov, unde a întâlnit, pe stadionul Tineretului, FK Miercurea Ciuc. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, un rezultat încurajator pentru jucătorii lui Costin Lazăr, din nou contra unei formații cu pretenții din eșalonul secund, care în ultima ediție de campionat a fost peste piteșteni, ajungând până în barajul de promovare cu Dinamo, pierdut însă.

În programul anunțat inițial, jocul test dintre FK Miercurea Ciuc și AFC Câmpulung Muscel nu era stabilit. Argeșenii își căutau un adversar pentru data de 6 iulie, însă oportunitatea apărută de a întâlni harghitenii a fost de neratat.

Desfășurat de la ora 11:00, pe principalul stadion din Brașov, meciul s-a încheiat fără gol. Pentru formația condusă de Robert Ilyeș, acesta a fost primul amical al verii.

”Meci nul 0-0 în amicalul contra celor de la FK Csikszereda”, a informat echipa argeșeană.

”Echipa noastră de adulți, care se pregătește de noul sezon al diviziei secunde, a disputat primul meci de pregătire la Brașov. Scor final: FK Csíkszereda – Câmpulung Muscel 0 – 0”, a transmis formația ciucană.

Alte noutăți în lotul lui Costin Lazăr

Dintre cele două echipe, doar cea din Câmpulung a comunicat jucătorii cu care a început acest test și rezervele.

AFC Câmpulung Muscel a început în formula: M. Voicu – Brumă, Gîsă, Stănici, Aszalos, Jenaru, Ntamack, Obedeanu, Șt. Ghiță (cpt.), Rob. Ene, Al. I. Popescu.

Rezerve au fost Bălănică, Bădulescu – Cacior, Sanda, Andr. Stelea, Mohamed Diop, Șt. Coman, Alima, Rob. Dumitrescu, D. Ciurea, Ant. Niță și Nic. Călin.

Au absentat motivat, a transmis clubul, Luca Stancu, Marian Ion, Bertrand Fourrier, Elvis Ciaccio și Alecsandru Longher.

Față de jocul trecut au lipsit Demian Popovici și Petre Simon. În schimb, au apărut, ca noutăți, Richard Aszalos (ex Karcsgi SE, Ungaria), Marian Obedeanu (ex Unirea Bascov), Alexandru Ionuț Popescu (ex CSM Deva), aceștia trei fiind chiar titulari, Mohamed Diop și Nicolae Călin.

Și Robert Ilyeș are noutăți în lot

FK Miercurea Ciuc nu a comunicat, până la ora publicării articolului, jucătorii utilizați. Ulterior, echipa harghitenilor a fost făcută publică de szekelyhon.ro, care a mai notat și faptul că lotul Ciucului este în proces de formare, câțiva dintre jucători sunt în probe, iar conducerea va decide ulterior transferurile.

Robert Ilyeș s-a bazat pe: M. Simon – Kovacs, Hegedus, Csuros, Bloj, Pinter, Gheralia, Gal-Andrezly, Babati, Torvund, Dolny.

Au mai jucat: Karacsony, Albert – Palmeș, Vita, Nagy, Bodo, Karandi, Bakos, Balogh, Makrai.

După cum se poate remarca, în partea a doua a jocului a evoluat pentru ciucani și Raul Palmeș, plecat zilele trecute, la solicitarea sa, de la CSC Șelimbăr. Acesta a mai jucat pentru clubul din Miercurea Ciuc în sezoanele 2019-2020 (20 meciuri) și 2020-2021 (24 meciuri) de Liga 2.

  • Dacă nu va juca și în data de 6 iulie, când avea de gând să dispute un amical, atunci următorul adversar al AFC Câmpulung Muscel va fi o altă nou-promovată în Liga 2, CS Afumați, în data de 17 iulie.
  • De partea cealaltă, la reunire, Robert Ilyeș spunea că vrea ca echipa sa să joace un amical înainte de plecarea în cantonamentul din Austria, unde se va sta două săptămâni și se vor juca trei partide test.

Foto: FK Miercurea Ciuc

Marius ANGHEL 02 Jul. 2024, 18:37 Liga 2
Pe aceeași temă