AFC Câmpulung Muscel i-a oferit contractul lui Alexandru Ionuț Popescu. Venit în probe, atacantul l-a convins pe Costin Lazăr

Andrei PASCU 10 Jul. 2024, 16:23 Liga 2
AFC Câmpulung Muscel i-a oferit contractul lui Alexandru Ionuț Popescu. Venit în probe, atacantul l-a convins pe Costin Lazăr

Costin Lazăr continuă să facă achiziții la AFC Câmpulung Muscel, în speranța că poate îndeplini obiectivul pentru sezonul următor, salvarea de la retrogradare în noul sezon al Ligii 2. De această dată a adus un atacant, după ce l-a avut în probe.

Alexandru Ionuț Popescu (foto principal, în stânga), în vârstă de 26 de ani, a fost prezentat de AFC Câmpulung Muscel, după ce sezonul trecut a evoluat în Liga 3, la CSM Deva, echipă de care a fost legat pentru doi ani.

Alexandru Ionuț Popescu, noua achiziție a AFC Câmpulung Muscel

Atacantul a convins stafful tehnic de la AFC Câmpulung Muscel, el fiind parte din cel mai recent amical disputat de echipă, contra Metaloglobusui. A și marcat, într-un succes la limită, scor 1-0, în duelul cu bucureștenii. Acum, i s-a oferit contractul și a semnat, urmând să evolueze în Liga 2.

De-a lungul carierei, Alexandru Ionuț Popescu a mai fost sub contract, la nivel profesionist, cu Universitatea Craiova, desființata Academica Clinceni, CS Mioveni, SSU Poli, Aerostar Bacău sau Dunărea Călărași.

El s-a format la clubul din Bănie, la Universitatea Craiova, iar la nivelul Ligii 2 a prins peste 70 de meciuri, în timp ce în prima divizie a bifat nouă apariții, șapte în tricoul desființatei Academicii Clinceni, două pentru Universitatea Craiova.

Bine ai venit, Popescu Alexandru!

FC Muscelul Câmpulung anunțã transferul lui Popescu Alexandru, ultima oarã la CSM Deva.

Popescu a făcut junioratul la Școala de Fotbal Gică Popescu și la Universitatea Craiova.

Cu numeroase prezențe în SuperLigă și Liga 2, acesta a evoluat la Universitatea Craiova 2, Universitatea Craiova (SuperLiga), Academica Clinceni (SuperLiga și Liga 2), Energeticianul (actuala ACS Viitorul P. Târgu Jiu, Liga 2), Politehnica Timișoara (Liga 2), Aerostar Bacău (Liga 2), CS Mioveni (Liga 2), Dunărea Călărași (Liga 2) și CSM Deva.

Clubul nostru îi urează bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul alb-roșu!

Hai Muscelul !”, a transmis AFC Câmpulung Muscel.

AFC Câmpulung Muscel, achiziții din Liga 3 cu precădere

Sub comanda lui Costin Lazăr au mai venit, ca noi achiziții, după reunire Sergiu Bălănică (portar, 20 de ani, CS Blejoi), Bertrand Fourrieri (atacant camerunez cu cetățenie franceză, ultima dată în liga a 4-a din Franța, la SC Toulon) și Marian Sanda (fundaș central, 31 de ani, ex Vedița Colonești).

Conform programului publicat de nou-promovata în Liga 2, până la startul Ligii 2 le va mai întâlni în amicale pe CS Afumați (13 iulie), CS Mioveni (17 iulie), ASC Olimpic Zărnești (20 iulie) și CSM Slatina (24 iulie).

Până acum, nou-promovata în Liga 2 a disputat trei meciuri amicale. AFC Câmpulung Muscel terminase la egalitate întâlnirile cu Campionii FC Argeș (scor 1-1) și FK Miercurea Ciuc (scor 0-0), dar în cel mai recent test a trecut de Metaloglobus (scor 1-0).

Foto: AFC Câmpulung Muscel

Andrei PASCU 10 Jul. 2024, 16:23 Liga 2
Pe aceeași temă