Amical între CS Mioveni și AFC Câmpulung Muscel. Argeșenii lui Alin Chița au mai obținut o victorie

Andrei PASCU 17 Jul. 2024, 17:23 Liga 2
Amical între CS Mioveni și AFC Câmpulung Muscel. Argeșenii lui Alin Chița au mai obținut o victorie

CS Mioveni și AFC Câmpulung Muscel, care vor fi adversare în sezonul 2024/ 2025 din Liga 2, s-au întâlnit, miercuri, 17 iulie, într-un meci amical pe Stadionul Orășenesc din Mioveni. Testul a fost decis de un singur gol, iar echipa cu mai multă experiență la nivelul eșalonului secund s-a impus.

Tânărul Andrei Militaru, în vârstă de 19 ani, a decis soarta întâlnirii de verificare.

CS Mioveni, victorie la limită contra AFC Câmpulung Muscel, scor 1-0

CS Mioveni a anunțat că amicalul a avut loc dimineața, pentru ca jucătorii să nu fie nevoiți să evolueze pe temperaturi prea ridicate. Partida a fost una echilibrată, iar primele 45 de minute s-au terminat cu scor alb. Reușita lui Andrei Militaru a venit în partea secundă, în minutul 60, iar AFC Câmpulung Muscel, nou-promovată în Liga 2, putea puncta pentru 1-1 pe final, dar a lovit doar bara.

Amical: CS Mioveni – AFC Câmpulung Muscel 1-0 (0-0)

CS Mioveni a disputat astăzi un nou meci de verificare din această perioadă de pregătire de vară. Galben-verzii au întâlnit pe AFC Câmpulung Muscel și au învins cu 1-0.

Partida disputată pe Stadionul Orășenesc din Mioveni a început la orele dimineții, din cauza căldurii care era anunțată pentru prânz fiind câștigată de gazde la limită. Unicul gol al partidei a fost marcat de Militaru în minutul 60, cu un șut puteric din interiorul careului. Meciul a fost unul destul de echilibrat cu oprtunități de a marca și de o parte și de alta. În același timp, căldura de 40 grade de afară și-a pus amprenta pe aspectul jocului. Muscelenii au avut o bară pe final”, a transmis CS Mioveni, echipă care până acum nu a pierdut, deși lotul a suferit multe modificări în această vară, atât la nivelul lotului, cât și la nivelul staffului tehnic.

  • Primul 11 al CS Mioveni: Fl. Croitoru – Corbu, R. Garutti, Andr. Răuță, Nadolu – Bustea, Al. Răuță, Ionuț Șerban, Guțea – Căprescu, Remi.
    În repriza a doua au mai jucat: Val. Sima, Alin Șerban, Puiu, Vanolu, Militaru, Elisei, Rotea, Dănilă, Peștișor, Moșoiu, Duțan, Frujină, Alexandrescu
  • Primul 11 al AFC Câmpulung Muscel: Bălănică – Stelea, Sanda Stănici, Cacior – Jenaru, Jose – Ghiță – Florică, Popescu, Longher.
    În repriza a doua au mai jucat: Voicu, Gâsă, Niță, Ciurea, Stanciu, Enache, Bădulescu, Coman, Daniel Popescu, Dumitrescu, M. Ion, Erik, Ene. 

CS Mioveni nu a definitivat până acum lotul

De remarcat faptul că în lotul echipei CS Mioveni se regăsesc mai mulți jucători noi, mulți tineri, dar și unul din Liga 3, Remi Emeriau (atacant francez, 26 de ani), venit în probe de la Olimpia Satu Mare.

Liga2.ro a remarcat la partida trecută a Mioveniului, cu Viitorul Pandurii, faptul că la echipă au ajuns și Laurențiu Corbu (Concordia), Andrei Răuță (CSC Dumbrăvița), Cristian Bustea (CS Tunari), Ionuț Nadolu (Gloria Buzău) sau Alexandru Răuță Alexandru Răuță (Ihud Bnei Shfaram – Israel).

CS Mioveni și AFC Câmpulung Muscel mai au amicale în calendar

Până la startul noului sezon de Liga 2, CS Mioveni le va mai întâlni, în amicale, pe CS Afumați (23 iulie), CS Tunari (27 iulie) și FC Voluntari (27 iulie). Până acum a mai disputat teste cu ACS Lupii Profa, scor 9-0, și cu Viitorul Pandurii, scor 1-1.

De partea cealaltă, AFC Câmpulung Muscel a mai disputat jocuri de verificare cu FC Argeș, scor 1-1, cu FK Miercurea Ciuc, scor 0-0, Metaloglobus, scor 1-0, și cu CS Afumați, scor 1-0.

Conform programului publicat de nou-promovata în Liga 2, mai sunt în program două amicale, cu ASC Olimpic Zărnești (20 iulie) și CSM Slatina (24 iulie).

FRF a stabilit programul meciurilor noului sezon de Liga 2, ediția 2024-2025, iar cele două adversare de miercuri, CS Mioveni și AFC Câmpulung Muscel, vor debuta în noua stagiune contra Uniririi Ungheni (acasă), respectiv contra celor de la CSM Focșani (deplasare).

Declarația lui Alin Chița după amicalul dintre CS Mioveni și AFC Câmpulung Muscel, scor 1-0:

https://www.youtube.com/watch?v=ji-Ytadffeo

Foto: CS Mioveni și Sportul Argeșean

Andrei PASCU 17 Jul. 2024, 17:23 Liga 2
Pe aceeași temă