Amical spectaculos între AFC Câmpulung Muscel și Olimpic Zărnești, cu șase goluri și răsturnări de scor

Marius ANGHEL 21 Jul. 2024, 15:21 Liga 2
Amical spectaculos între AFC Câmpulung Muscel și Olimpic Zărnești, cu șase goluri și răsturnări de scor

Nou-promovata în Liga 2 AFC Câmpulung Muscel a mai disputat un amical în această perioadă de pregătire de vară, al șaselea.

Argeșenii au întâlnit, sâmbătă, 20 iulie, pe stadionul Municipal din Câmpulung, echipa din Liga 3 Olimpic Zărnești, cu care a remizat la scorul de 3-3.

Șase goluri în amicalul dintre AFC Câmpulung Muscel și Olimpic Zărnești

AFC Câmpulung Muscel și Olimpic Zărnești au fost adversare în Liga 3 în sezonul 2023-2024 și au terminat pe locul 1, respecti 2 în Seria 5, obținând calificarea în barajele de promovare în Liga 2. Argeșenii au reușit să urce în Liga 2 după ce au trecut de Vedița Colonești (0-0 la Colonești și 2-1 la Câmpulung) și SCM Râmnicu Vâlcea (2-1 la Câmpulung și 0-0 la Râmnicu Vâlcea), în timp ce brașovenii au cedat în semifinala cu SCM Râmnicu Vâlcea (0-1 la Zărnești și 0-6 la Râmnicu Vâlcea).

Acum, cele două echipe s-au întâlnit într-un amical, unul care s-a dovedit spectaculos, grație golurilor multe marcate și a modului în care a decurs scorul: 1-0, 1-2, 3-2, 3-3.

Pentru trupa lui Costin Lazăr au înscris Alexandru Enache (10, 38) și Ștefan Coman (68), în timp ce pentru echipa lui Mihai Stere au înscris Bogdan Marinescu (28), Alexandru Ilie (32) și Diego Alupoaie (80).

Pentru AFC Câmpulung Muscel au jucat: Marin Voicu – Radu Cacior, Vlad Gîsă, Andrei Stelea, Luca Stancu, Ionuț Jenaru, Jose Ntamack, Ștefan Ghiță, Antonio Niță, Alexandru Enache, Alexandru Ionuț Popescu. Rezerve au fost: Sergiu Bălănică, Rareș Bădulescu – Robert Stănici, Marius Sanda, Robert Dumitrescu, Marian Ion, Daniel Popescu, Ștefan Coman, Darius Ciurea, Alexsandru Longher și Luca Florică.

Pentru Olimpic Zărnești au jucat: Mihok – Dobre, Moroșanu, Albu, Cantauz – Mielușoiu, Alupoaie, H. Ilie, Berloiu – Marinescu, Al. Ilie. Au mai jucat: Marcu și Hodorog.

Două victorii, trei egaluri și un eșec în amicale pentru musceleni

AFC Câmpulung Muscel a mai disputat jocuri de verificare cu CFC Argeș (scor 1-1), FK Miercurea Ciuc (scor 0-0), Metaloglobus (scor 1-0), CS Afumați (scor 1-0) și CS Mioveni (scor 0-1) și mai are unul programat, contra CSM Slatina (24 iulie).

Cu remizat contra Zărneștiului, trupa argeșeană a ajuns la un bilanț de două victorii, trei egaluri și un eșec în amicale.

De partea cealaltă, Olimpic Zărnești a jucat mai multe amicale tari cu echipe din prima, Dinamo (scor 0-8), și a doua ligă, FC Voluntari (scor 0-4) și Metaloglobus București (scor 0-3), înainte să se reunească. Mihai Stere a sunat adunarea pentru antrenamente la 17 iulie. Următorul test îl are programat joi, pe teren propriu, cu Lotus Băile Felix.

Foto: Monitorul Expres și AFC Câmpulung Muscel

Marius ANGHEL 21 Jul. 2024, 15:21 Liga 2
Pe aceeași temă