Aerostar testează un spaniol fost junior la Real Madrid. La argentinianul format de Independiente a renunțat

Marius ANGHEL 29 Sep. 2020, 14:33 Liga 2
Aerostar testează un spaniol fost junior la Real Madrid. La argentinianul format de Independiente a renunțat

După un început dezastruos de la revenirea în Liga 2, dar și o primă victorie obținută într-un mod spectaculos, Aerostar Bacău are în continuare nevoie de schimbări pentru a spera la menținerea în acest eșalon fotbalistic. Moldovenii sunt în cautare de noi achiziții cel puțin până la încheierea perioadei de transferuri, iar în aceste zile testează un mijlocaș spaniol trecut pe la academia lui Real Madrid.

Spaniolul Enrique Castano Cervera, în probe la Aerostar

Noul antrenor al Aerostarului, Daniel Munteanu, cel care a condus echipa în meciul cu FK Csikszereda, în care nu numai că s-a marcat primul gol din acest sezon abia în etapa a 5-a, dar s-a obținut și prima victorie, testează de luni un mijlocaș spaniol în vârstă de 27 de ani, Enrique Castano Cervera, anunță Deșteptarea. Crescut, de la 14 ani, la Academia lui Real Madrid, Castano, care a jucat pentru naționala Under 17 a Spaniei, a evoluat în ultimele sezoane la echipe din liga a treia din țara sa natală, la Las Palmas, Merida, Lanzarote, sau în Elveția, la FC Bavois.

”Trebuie să-l urmăresc la mai multe antrenamente. La prima vedere, are calitate, dar încă nu mă pot pronunța”, a spus Daniel Munteanu despre Castano. Înlocuitorul lui Cristian Lupuț își dorește și alte achiziții: „Am înroșit telefoanele și sperăm ca, până la urmă, să ne completăm efectivul cu fotbaliști care să ajute echipa.”

Argentinianul Valentin Haberkon nu a rămas la echipa băcăuană

Acum două săptămâni, echipa băcăuană l-a avut la antrenamente pe Valentin Haberkon, un argentinianul format la Independiente, care nu a fost păstrat. „Nu era ca valoare peste atacanții noștri”, au motivat băcăuanii.

„Îl vom monitoriza săptămâna aceasta și vom lua o decizie. Faptul că a jucat la juniorii lui Real Madrid nu e neapărat o garanție. Și Boateng venea de la Arsenal și nu a confirmat în România. Să sperăm că altfel stau lucrurile cu spaniolul Castano”, au spus despre Castano și oficialii Aerostarului, citați de Deșteptarea.

Cu doar trei puncte acumulate în primele cinci etape, Aerostar Bacău ocupă locul 18 din 21 în clasamentul Ligii 2, iar în etapa a 6-a joacă în deplasare la Dunărea Călărași (locul 5, cu 9 puncte).

https://liga2.prosport.ro/seria-1/aerostar-bacau-va-arata-diferit-promite-daniel-munteanu-suntem-intr-o-situatie-dificila-e-nevoie-ca-baietii-sa-si-regaseasca-placerea-de-a-juca-fotbal-primul-test-cu-noul-staff-t-19149545

Marius ANGHEL 29 Sep. 2020, 14:33 Liga 2
Pe aceeași temă