Aerostar Bacău va arăta diferit, promite Daniel Munteanu: ”Suntem într-o situație dificilă. E nevoie ca băieții să-și regăsească plăcerea de a juca fotbal”. Primul test cu noul staff tehnic, cu FK Csikszereda

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 25 Sep. 2020, 15:34 Actualizat: 25 Sep. 2020, 15:40 Liga 2
Aerostar Bacău va arăta diferit, promite Daniel Munteanu: ”Suntem într-o situație dificilă. E nevoie ca băieții să-și regăsească plăcerea de a juca fotbal”. Primul test cu noul staff tehnic, cu FK Csikszereda

Daniel Munteanu se află în fața primului meci din Liga 2, după revenirea la Aerostar Bacău. Prima confruntare va avea loc în compania celor de la FK Csikszereda, sâmbătă de la ora 11:00. Directorul tehnic al moldovenilor a declarat că se așteaptă la un meci extrem de dificil, dar că este convins că pot fi obținute cele trei puncte.

Daniel Munteanu: ”Avem nevoie de goluri, avem nevoie de puncte”

În primele zile după venire, Daniel Munteanu a afirmat că a încercat să lucreze la moralul jucătorilor, pentru a le reimprima plăcerea de a jucat fotbal. Aerostar Bacău are zero puncte după primele patru meciuri în Liga 2, iar echipa este cu moralul la pământ. Nu a reușit să marcheze vreun gol până acum. Munteanu va încerca să joace un fotbal ofensiv contra echipei din Miercurea Ciuc, pentru că, după cum a spus înaintea meciului, e nevoie ca jucătorii să iasă cât mai repede din această situație.

”Suntem într-o situație dificilă, însă, chiar dacă nu se pot face minuni peste noapte, am convingerea că sâmbătă, la meciul cu Csikszereda Miercurea-Ciuc, echipa va arăta o altă față. E nevoie ca băieții să-și regăsească plăcerea de a juca fotbal. E clar că, având în vedere rezultatele, moralul echipei nu este unul grozav, dar nu trebuie să ne mai gândim la ce a fost, ci la ce putem face pentru a ieși din această pasă proastă. Iar primul pas este să jucăm dezinhibat contra Csikszeredei. Avem nevoie de goluri, avem nevoie de puncte”, a declarat Daniel Munteanu, citat de Deșteptarea.

Aerostar Bacău are trei accidentați

Aerostar Bacău are și ceva probleme de ordin medical. În acest moment, și se pare că așa o să fie până la ora de start a meciului, portarul Anca Trip, mijlocașul Vlad Mihalcea și atacantul Dorin Burlacu sunt accidentați și nu știu dacă vor fi apți pentru confruntarea cu FK Csikszereda. Daniel Munteanu a declarat că se va face tot posibilul pentru ca cei trei să fie recuperați.

”Vom vedea în ce măsură pot fi recuperați. Indiferent de cine va intra însă pe teren, repet faptul că trebuie să arătăm o altă atitudine”, a mai declarat Daniel Munteanu.

Aerostar Bacău, zero puncte și fără gol marcat după patru etape din Liga 2 

Aerostar Bacău se află pe locul 19 din 21 de echipe în Liga 2, după consumarea a patru etape. Moldovenii au înregistrat eșecuri pe linie și nu au reușit să marcheze vreun gol până în acest moment. Rezultatele Aerostarului Bacău în acest campionat: 0-1 cu Universitatea Cluj, 0-1 cu Farul, 0-1 cu CSM Reșița și 0-2 cu Ripensia.

În runda cu numărul cinci, Aerostar Bacău joacă acasă cu FK Csikszereda.

 

 

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 25 Sep. 2020, 15:34 Actualizat: 25 Sep. 2020, 15:40 Liga 2
Pe aceeași temă