A doua venire la Unirea Dej în actuala perioadă de transferuri. A împrumutat un fotbalist de la CFR Cluj

Andrei PASCU 15 Feb. 2022, 19:12 Liga 2
A doua venire la Unirea Dej în actuala perioadă de transferuri. A împrumutat un fotbalist de la CFR Cluj

Unirea Dej a făcut și a doua achiziție a actualei perioade de transferuri. Nu a luat un fotbalist cu experiență, ci un tânăr remarcat de antrenorul Dragoș Militaru. Este vorba de Dorinel Todoran, în vârstă de 18 ani, care a fost adus sub formă de împrumut de la CFR Cluj.

Unirea Dej l-a împrumutat pe Dorinel Todoran de la CFR Cluj 

Astfel, în urma acestei mutări, se accentuează și mai mult relația de prietenie care există între Unirea Dej și campioana României. Dorinel Todoran, care a făcut acum trecerea pe perioadă determinată de timp în Liga 2, unde va avea cu siguranță șansa să joace, a fost luat de Dan Petrescu în cantonamentul de iarnă al CFR-ului, din Spania.

În cele din urmă, nu a fost păstrat în lot și pentru partea a doua a primei ligi, însă la Unirea Dej va avea ocazia să prindă meciuri la seniori. Descrierea făcută de dejeni în comunicatul de prezentare:

DORINEL TODORAN, împrumutat de CFR Cluj la FC Unirea Dej

Originar din județul Mureș, Dorinel a fost transferat de Viitorul Arad în 2016 de la Atletic Kids Gurghiu. Patru ani mai târziu, juniorul în vârstă de 18 ani a fost remarcat de campioana României, CFR Cluj, care nu a ezitat să îl semneze.

Dorinel a jucat doar la satelitul CFR-ului, însă a fost convocat de mai multe ori la antrenamentele echipei de seniori. La începutul acestui an, fotbalistul de picior stâng, care poate evolua în ambele benzi, s-a pregătit alături de Deac&Co în cantonamentul feroviarilor din Spania”.

Dorinel Todoran: ”Am auzit doar lucruri foarte bune despre tot ce înseamnă Unirea Dej” 

Dorinel Todoran a oferit și o scurtă reacție după ce s-a alăturat lotului Unirii Dej. Este încrezător că mutarea îl va ajuta să prindă mai multă experiență pentru sezoanele următoare. El a venit la Dej și pentru antrenorul Dragoș Militaru, așa cum a declarat și primul transfer al clubului din această iarnă, Alexandru Gîț.

Am auzit doar lucruri foarte bune despre tot ce înseamnă Unirea Dej, începând de la conducere și până la jucători și antrenor. Noii mei colegi sunt niște băieți foarte serioși, aici e un grup extrem de unit. Pe câțiva dintre ei i-am cunoscut la CFR Cluj. Mister e un antrenor care știe să te motiveze foarte bine.

 Îmi doresc să ajut echipa cât pot eu de mult și sper să fie o experiență foarte bună pentru cariera mea de jucător. Hai Unirea!”, a declarat Dorinel Todoran.

Unirea Dej mai are două amicale, cu CFR Cluj și CS Comunal Șelimbăr

De când au fost începute pregătirile, Unirea Dej a jucat cinci meciuri amicale, dar va mai disputa două. Până acum, le-a întâlnit pe FC Hermannstadt (scor 0-1), Sticla Arieșul Turda (scor 3-0), Sănătatea Cluj (scor 10-0), Viitorul Cluj (scor 0-1) și CFR Cluj 2 (scor 1-1).

Dacă tot a împrumutat un fotbalist de la CFR Cluj, Unirea Dej a stabilit cu aceasta și un meci amical, care va avea loc miercuri, 16 februarie. Până la reluarea Ligii a 2-a, Unirea Dej o va mai întâlni și pe CS Comunal Șelimbăr, la 18 februarie.

Foto: Unirea Dej 

 

 

Andrei PASCU 15 Feb. 2022, 19:12 Liga 2
Pe aceeași temă