Un jucător de la Șoimii Lipova, de 1,97 metri înălțime, va fi testat de CFR Cluj în cantonamentul din Spania. Are mai multe oferte de la echipe cu pretenții din Liga 3

Călin MNERIE 27 Dec. 2023, 16:36 Liga 3

CFR Cluj își va încheia scurta vacanță de iarnă în data de 3 ianuarie 2024, iar trei zile mai târziu va zbura în Spania, pentru un cantonament la Oliva Nova. Andrea Mandorlini va deplasa un lot lărgit de jucători, din care va face parte și unul dintre tinerii atacanți ai clubului, care în prima parte a sezonului s-a remarcat în Liga 3.

Este vorba despre David Ciubăncan (19 ani), fotbalist care a marcat 8 goluri pentru Șoimii Lipova, în prima parte a sezonului 2023-2024. La gruparea arădeană din Seria 8 a Ligii 3, tânărul ”vârf” l-a avut lângă el în atac pe mult mai experimentatul Cristian Gavra (ex. Viitorul Constanța sau ”U” Cluj) și antrenor pe Cristian Todea, fostul căpitan al celor de la Gaz Metan Mediaș, când sibienii evoluau în preliminariile cupelor europene.

CFR Cluj a dat 10 mii de euro pe Ciubăncan, plus un mijlocaș de 20 de ani

David Ciubăncan este fiul fostului fotbalist al celor de la UTA sau Poli Iași, Marius Ciubăncan.

Tânărul atacant este și el un produs al clubului UTA, ca părintele său, dar a fost cedat defintiv la Șoimii Lipova în anul 2021.

În vara anului trecut, arădeanul a fost cumpărat de Poli Iași pentru 10 mii de euro, după care gruparea din Copou l-a cedat pe aceeași sumă CFR-ului, plus actele lui Alex Militaru (20 de ani), fotbalist care se remarcase în Liga 2, la Unirea Dej.

Ciubăncan jr. nu a convins la Iași că poate juca în Liga 2, unde se afla clubul în acel moment, fiind cedat la acel moment în Liga 3, la Unirea Ungheni.

Ciubăncan jr. are mai multe oferte de la echipe din Liga 3

Dacă Andrea Mandorlini va decide că tânărul atacant nu poate face față încă rigorilor SuperLigii, CFR Cluj l-ar putea da mai departe împrumut în Liga 3, dar la formații cu pretenții de promovare.

FC Bihor Oradea, CSM Deva, CSM Olimpia Satu Mare, ACS Mediaș și ACS Târgu Mureș au înaintat deja oferte pe adresa lui Ciubăncan și așteaptă răspunsul formației din Gruia.

La formația târgu-mureșeană s-ar reîntâlni cu Flavius Sabău, antrenor care l-a pregătit deja la Șoimii Lipova și Unirea Ungheni.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/minerul-ocna-dej-are-un-nou-antrenor-pe-dan-mugurel-19296573

https://liga2.prosport.ro/liga-3/viitorul-ianca-a-ramas-fara-antrenor-si-a-renuntat-la-jucatorii-cu-salarii-mari-19296563

https://liga2.prosport.ro/liga-3/fc-bacau-echipa-antrenata-de-constantin-enachea-a-platit-pentru-transferul-lui-george-cirstean-19296440

https://liga2.prosport.ro/liga-3/dacia-unirea-braila-l-a-cedat-pe-valentin-robu-la-metalul-buzau-19296434

Călin MNERIE 27 Dec. 2023, 16:36 Liga 3
Pe aceeași temă