A cedat și Igor Jovanovic! Fundașul și-a reziliat contractul cu FC Brașov

Adi MARICA 28 Feb. 2023, 11:38 Liga 2
A cedat și Igor Jovanovic! Fundașul și-a reziliat contractul cu FC Brașov

Aflat pe lista neagră la FC Brașov încă de la finalul anului trecut, fundașul Igor Jovanovic (33 de ani) a acceptat abia acum termenii rezilerii contractului.

Cum la FC Brașov nu mai era dorit de antrenorul Dan Alexa, Jovanovic și-a căutat echipă încă de la finalul anului 2022. A fost în discuții avansate cu o formație de liga secundă din Grecia, însă negocierile nu s-au concretizat.

Igor Jovanovic s-a despărțit de FC Brașov

Între timp, se pare că croato-neamțul și-a găsit echipă în Suedia, astfel că a acceptat rezilierea contractului cu FC Brașov.

”Am reziliat contactul cu Jovanovic, cu banii la zi, adică salariul pe luna ianuarie”, a spus, triumfător, Marin Mitran, președintele clubului de sub Tâmpa.

Jovanovic, doar două meciuri integralist în tricoul galben-negru

Jovanovic a bifat la Brașov doar două meciuri de Liga 2 ca integralist dintr-un total de opt în care a fost utilizat, în șase dintre ele începând ca titular.

Fostul jucător, prin altele, la Sepsi, Astra și Dinamo, a totalizat 516 minute în tricoul echipei antrenate de Dan Alexa și nu a înscris.

În runda a 18-a, penultima a sezonului regular, FC Brașov joacă sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 11:00, cu Unirea Constanța. Apoi, în ultima etapă, se va deplasa la Slobozia pentru meciul cu Unirea.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dan-alexa-la-a-treia-suspendare-in-acest-sezon-antrenorul-echipei-fc-brasov-va-sta-in-tribuna-la-meciul-cu-unirea-constanta-mult-prea-usor-19261566

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cinci-meciuri-televizate-in-penultima-etapa-a-sezonului-regular-al-ligii-2-runda-a-18-a-incepe-si-se-termina-cu-doua-jocuri-in-care-echipele-lupta-pentru-play-off-19261496

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-si-poli-iasi-primele-echipe-calificate-matematic-in-play-off-in-acest-sezon-de-liga-2-situatia-celorlalte-formatii-care-se-lupta-pentru-grupa-de-promovare-19261367

Adi MARICA 28 Feb. 2023, 11:38 Liga 2
Pe aceeași temă