A cedat și Igor Jovanovic! Fundașul și-a reziliat contractul cu FC Brașov

Adi MARICA 28 Feb. 2023, 11:38 Liga 2
A cedat și Igor Jovanovic! Fundașul și-a reziliat contractul cu FC Brașov

Aflat pe lista neagră la FC Brașov încă de la finalul anului trecut, fundașul Igor Jovanovic (33 de ani) a acceptat abia acum termenii rezilerii contractului.

Cum la FC Brașov nu mai era dorit de antrenorul Dan Alexa, Jovanovic și-a căutat echipă încă de la finalul anului 2022. A fost în discuții avansate cu o formație de liga secundă din Grecia, însă negocierile nu s-au concretizat.

Igor Jovanovic s-a despărțit de FC Brașov

Între timp, se pare că croato-neamțul și-a găsit echipă în Suedia, astfel că a acceptat rezilierea contractului cu FC Brașov.

”Am reziliat contactul cu Jovanovic, cu banii la zi, adică salariul pe luna ianuarie”, a spus, triumfător, Marin Mitran, președintele clubului de sub Tâmpa.

Jovanovic, doar două meciuri integralist în tricoul galben-negru

Jovanovic a bifat la Brașov doar două meciuri de Liga 2 ca integralist dintr-un total de opt în care a fost utilizat, în șase dintre ele începând ca titular.

Fostul jucător, prin altele, la Sepsi, Astra și Dinamo, a totalizat 516 minute în tricoul echipei antrenate de Dan Alexa și nu a înscris.

În runda a 18-a, penultima a sezonului regular, FC Brașov joacă sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 11:00, cu Unirea Constanța. Apoi, în ultima etapă, se va deplasa la Slobozia pentru meciul cu Unirea.

Adi MARICA 28 Feb. 2023, 11:38 Liga 2
Pe aceeași temă