Liviu Ciubotariu, reales pentru al treilea mandat la șefia AJF Galați. ”Ne dorim să dezvoltăm fotbalul la nivel de copii și juniori. Am depășit un mandat greu”

Marius ANGHEL 23 Feb. 2023, 13:04 Liga 4

Fotbalul din Galați va avea, asemenea multor altor județe din țară, același conducător pentru încă patru ani.

Sâmbăta trecută, 18 februarie 2023, au avut loc alegeri la Asociația Județeană de Fotbal din Galați, iar în fruntea forului a fost reales, pentru al treilea mandat, Liviu Ciubotariu.

Liviu Ciubotariu, ales pentru a treia oară ca președinte al AJF Galați

Fostul arbitru asistent Liviu Ciubotariu a fost ales la finalul săptămânii trecute să conducă pentru încă patru ani fotbalul județean din Galați. Astfel, înlocuitorul lui Nicolae Rainea a câștigat acum al treilea mandat de președinte al AJF Galați, sub privirile reprezentantului Federației Române de Fotbal Mihai Stoichiță, director al Departamentului Tehnic.

”Ne dorim să dezvoltăm fotbalul la nivel de copii și juniori, mai ales că aceștia au avut un vid de doi ani în competiții, din cauza pandemiei. Am depășit un mandat greu, cu acea situație sanitară extrem de complicată, în care activitatea la nivelul competițiilor de seniori a fost întreruptă pentru un an și două luni. Chiar dacă nu suntem un județ mare din punct de vedere al numărului de localități, vrem să atragem cât mai mulți tineri către fotbal. Ne bucurăm că avem multe cluburi private la nivel de copii și juniori și sperăm ca și în municipiul Tecuci, odată cu inaugurarea noului stadion, care va avea și instalație de nocturnă, fiind realizat și cu sprijinul Federației Române de Fotbal, să apară și aici o echipă care să poată reprezenta cu cinste județul nostru”, a spus, citat de FRF, președintele AJF reales Liviu Ciubotariu.

S-a stabilit și componența Comitetului Executiv al AJF Galați

În aceeași ședință au fost aleși și ceilalți membri din Comitetul Executiv al AJF Galați pentru următorii patru ani.

Dorin Butunoiu și Dorinel Matei (Sporting Liești / Liga 3) sunt vicepreședinții, Victor Neagu (Lascăr Schela) este reprezentantul cluburilor din Liga 4, Gheorghe Ghionea (Prutul Vlădești) reprezintă cluburile din Liga 5, Ovidiu Lupu (ACS Junior Galați) este reprezentantul echipelor de copii și juniori, iar Liviu Seceanu a fost ales ca președinte al Comisiei Județene de Arbitri.

Butunoiu, Ghionea și Seceanu au fost reconfirmați în funcții.

Foto: Ajf Galați

Marius ANGHEL 23 Feb. 2023, 13:04 Liga 4
Pe aceeași temă