AJF Vaslui continuă cu aceeași conducere. Bogdan Gheorghiță, fără adversar, reales pentru a-l treilea mandat ca președinte

Marius ANGHEL 11 Oct. 2022, 16:30 Liga 4
AJF Vaslui continuă cu aceeași conducere. Bogdan Gheorghiță, fără adversar, reales pentru a-l treilea mandat ca președinte

Fotbalul din Vaslui va avea același conducător pentru cel puțin încă patru ani de zile.

La finalul săptămânii trecute, în data de 7 octombrie 2022, Bogdan Gheorghiță (foto) a fost reales, cu unanimitate de voturi, în funcția de președinte al Asociației Județene de Fotbal (AJF) Vaslui.

Acesta a fost singurul candidat înscris și nu a avut nicio emoție, la fel ca Răzvan Burleanu la FRF, dar și alți corifei de AJF, precum Octavian Goga la Brașov, Viorel Lolea la Caraș-Severin, Romeo Malac la Timiș, Cristian Petrean la Hunedoara sau Mihai Prunariu la Gorj.

Bogdan Gheorghiță, Adi Racoviță și Marian Tătaru rămân la conducerea AJF Vaslui

Dacă Bogdan Gheorghiță a fost reconfirmat în funcția de președinte fără a avea vreun oponent, în schimb, pentru cele două funcții de vicepreședinte în cadrul AJF Vaslui au existat patru candidați.

Adi Racoviță și Marian Tătaru, cei care au ocupat această funcție în ultimii patru ani, au ieșit câștigători, devansându-i pe Ovidiu Mangu, antrenor la Juniorul Bârlad, și Dragoș Vladău, de la FC Crețești.

În Biroul Executiv al AJF Vaslui au mai fost aleși Romică Bumbu, reprezentant al cluburilor de Liga 4, Andrei Bursuc, în calitate de reprezentant al cluburilor de Liga 5, și Nicu Patrichi, reprezentant al cluburilor de copii și juniori, a informat asociația din Vaslui pe pagina sa de Facebook.

Bogdan Gheorghiță, despre obiectivele sale în noul mandat

Bogdan Gheorghiță conduce AJF Vaslui din 2014, când l-a învins pe Mircea Stănișteanu, iar acum își va începe al treilea mandat, al doilea consecutiv în care nu a avut oponent.

”Principalul obiectiv pentru perioada următoare este legat de dezvoltarea fotbalului de bază, prin creşterea numărului de participanţi la competiţii grassroots. De asemenea, doresc dezvoltarea competiţiilor de copii şi juniori la nivelul localităţilor din mediul rural şi extinderea şi dezvoltarea competiţiei destinate seniorilor din Liga a 5-a”, a spus Bogdan Gheorghiță după realegerea sa.

Județul Vaslui nu mai are de ani buni o reprezentantă în elita fotbalului românesc, odată cu moartea echipei FC Vaslui. În ultimii ani, Vasluiul a avut cel mai sus reprezentante în Liga 3.

În acest sezon de Liga 3 activează ca nou-promovată Rapid Brodoc, ocupantă a locului 8 din 10 în Seria 1 după șapte etape. În vară, Sporting Juniorul Vaslui se retrăgea din acest eșalon fotbalistic.

https://liga2.prosport.ro/special/juniori/cel-putin-30-la-suta-din-banii-alocati-de-autoritatile-locale-in-sport-vor-fi-directionate-catre-programe-dedicate-copiilor-si-juniorilor-frf-si-ministrul-eduard-novak-au-salutat-proiectul-de-lege-ap-19248316

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/petre-grigoras-o-voce-care-mai-conteaza-in-fotbal-la-un-pas-sa-duca-axiopolis-cernavoda-din-liga-4-in-grupele-cupei-romaniei-meci-fabulos-cu-minaur-baia-mare-cu-noua-goluri-mahnit-de-r-19246917

https://liga2.prosport.ro/liga-4/se-intampla-in-judetul-brasov-fotbalist-bataus-suspendare-record-dupa-ce-a-lovit-arbitrul-un-inconstient-merita-suspendat-pe-viata-19245668

https://liga2.prosport.ro/seria-1/hamza-younes-a-semnat-cu-o-noua-echipa-din-romania-din-ploiesti-si-a-marcat-de-trei-ori-la-debut-19245103

Marius ANGHEL 11 Oct. 2022, 16:30 Liga 4
Pe aceeași temă