Alegeri cu unanimitate totală la AJF Hunedoara! Cristian Petrean, reales șef al fotbalului județean

Anda DELIU 17 Feb. 2022, 17:35 Liga 4

Astăzi, 17 februarie 2022, au fost organizate alegerile pentru conducerea Asociației Județene de Fotbal Hunedoara. Președintele Cristian Petrean a fost reales în unanimitate, și nici pentru celelalte poziții nu a fost concurență.

La Hunedoara nu e voie mai mult de trei mandate la șefia AJF

Cristian Ștefan Petrean (41 de ani) a fost reales pentru al doilea mandat consecutiv. El nu a avut niciun concurent la alegerile organizate la sediul Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara. Au fost 35 de voturi, din 36 de membri afiliați, câți au mai rămas în județul Hunedoara.

”Din păcate, din cauza pandemiei, mulți nu au mai putut continua, și a trebuit să-i dezafiliem”, a declarat, pentru Liga2.ro, Cristian Petrean.

La AJF Hunedoara, un președinte nu poate avea mai mult de trei mandate, conform statului.

Vicepreședinții, reconfirmați și ei

Vicepreședinții au fost reconfirmați și ei. Este vorba de Adrian Cristian Liga și Cristian Emil Gîț.

Reprezentantul Ligii a 4-a este nou ales, în persoana lui Marius Claudiu Ștefan, la fel ca reprezentantul Ligii a 5-a, Ovidiu Ciolea.

În cazul reprezentantului competițiilor de Copii și Juniori, el rămâne Cosmin Gabriel Kandut, la fel ca reprezentantul competițiilor județene de fotbal de sală, care rămâne Eduard Daniel Kovacs.

Conform statului AJF Hunedoara, președintele Comisiei Județene de Arbitri e propus de președintele ales, la fel ca la alte AFJ-uri din țară, dar urmează să fie validat de Comitetul Executiv, după Adunarea Generală de alegeri. Cel propus va fi tot Cosmin Danciu, actual șef al arbitrajului hunedorean.

Octavian Goga, prezent la Deva

La alegerile de la AJF Hunedoara au fost prezenți opt președinți de la alte asociații din jumătatea vestică a țării. Reprezentantul FRF prezent a fost Octavian Goga, al doilea vicepreședinte al FRF, reprezentant al fotbalului amator în Comitetul Executiv al FRF, respectiv președinte AJF Brașov.

Înainte de ședința în care a fost realeasă conducerea AJF Hunedoara, la Deva a avut loc un eveniment în care șefii fotbalului județean au prezentat în fața autorităților publice locale și județene strategia de dezvoltare a fotbalului hunedoarean, la care au fost prezenți și federalii Răzvan Burleanu, Octavian Goga, Gabriel Bodescu sau Mihai Stoichiță.

  • Județul Hunedoara nu are nicio reprezentantă în primele două ligi fotbalistice ale țării, abia în Liga 3 avându-le pe CS Hunedoara (locul 1 în Seria 9), CSM Deva (locul 2 în Seria 7) și Aurul Brad (locul 10 în Seria 7).

Anda DELIU 17 Feb. 2022, 17:35 Liga 4
Pe aceeași temă