Alegeri cu unanimitate la AJF Caraș-Severin! Viorel Lolea, reconfirmat pentru încă 4 ani de mandat. ”Ne propunem să fim același AJF elitist”

Anda DELIU 17 Dec. 2021, 18:01 Liga 4
Alegeri cu unanimitate la AJF Caraș-Severin! Viorel Lolea, reconfirmat pentru încă 4 ani de mandat. ”Ne propunem să fim același AJF elitist”

Asociația Județeană de Fotbal Caraș-Severin a avut astăzi, 17 decembrie 2021, alegerile pentru stabilirea noii conduceri. De fapt, a fost mai degrabă o validare a aceleiași șefii din ultimii patru ani, pentru că atât președintele Viorel Lolea, cât și vicepreședinții și membrii echipei de conducere rămân neschimbați.

Alegeri în Sala Polivalentă din Reșița, cu prezență 100 la sută

Alegerile nu au avut la sediul AJF, așa cum se făcea până la pandemie, ci în Sala Polivalentă din Reșița, unde s-au putut respecta criteriile de distanțare fizică.Toți cei 54 de membrii afiliați au fost prezenți.

”Este un motiv de mândrie că m-au ales din nou membrii afiliați. Am avut o prezență de 100 la sută la aceste alegeri. Le mulțumesc pentru acest lucru”, a declarat, pentru Liga2.ro, noul și vechiul președinte, Viorel Lolea.

Reșițeanul este la al treilea mandat consecutiv în fruntea fotbalului județean din Banatul montan, dar la primul câștigat astfel, fără vreun contracandidat.

  • În acest moment, județul Caraș-Severin dă echipe de fotbal cel mai sus la nivelul Ligii 3, trei mai exact: CSM Reșița (locul 1), Voinţa Lupac (locul 4) și Progresul Ezeriş (locul 7), toate în Seria a 8-a. La nivelul Ligii a 4-a, lider în acest sezon, după 11 etape, este echipa Magica Caransebeș, cu 31 de puncte, urmată de CSO Anina (28 puncte).

Echipă neschimbată la conducerea AJF Caraș-Severin

Echipa lui Lolea nu se va schimba. Vicepreședinți rămân Mihai Boru și Cristian Șodâncă, iar Dan Miholcea conduce și de azi încolo Comisia Județeană de Arbitri Caraș-Severin. Sorin Seliman de la AS Oravița este reprezentantul Ligii 4, Sebastian Ciorângă de la Vionța Răcășdia este reprezentantul Ligii 5, Ion Badea de la Voința Anina e reprezentantul pentru competițiile de Copii și juniori, iar Lavinius Copocean de la Muncitorul Reșița e reprezentantul competiției județene de futsal, una care se organizează în Caraș-Severin.

Minusul din județ, fotbalul juvenil

Viorel Lolea consideră că nici măcar nu a avut contracandidat acum, deoarece lumea este mulțumită de cum decurge treaba la AJF Caraș-Severin.

Președintele spune că vrea să mențină activitatea la parametrii ridicați. ”Ne propunem să fim același AJF elitist, să ne păstrăm relația apropiată cu toți membrii afiliați și, ca un minus până acum, ne propunem să îmbunătățim situația fotbalului juvenil”, a mai declarat Lolea.

Gabriel Bodescu, prezent la alegeri

La alegeri a fost prezent și secretarul general adjunct al FRF, Gabriel Bodescu. ”La toate alegerile ale asociațiilor județene, FRF trimite un reprezentant. La noi a fost Gabriel Bodescu”, a explicat președintele Viorel Lolea.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/csm-resita-a-facut-primele-doua-transferuri-si-s-a-despartit-de-doi-jucatori-brazilianul-pedro-henrique-revine-in-fotbalul-romanesc-si-va-fi-antrenat-din-nou-de-dan-alexa-echipa-din-valea-domanului-19213942

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/nae-constantin-profesor-pentru-o-zi-pentru-cursantii-la-licenta-c-printre-elevi-este-si-un-jucator-de-la-astra-19214343

https://liga2.prosport.ro/liga-4/fotbalul-revine-in-patria-merelor-din-dambovita-ce-se-intampla-din-primavara-la-voinesti-19214081

https://liga2.prosport.ro/liga-4/ajf-gorj-si-a-ales-comitetul-executiv-pentru-urmatorii-patru-ani-mihai-octavian-prunariu-noul-si-vechiul-presedinte-al-fotbalului-din-judet-19213995

Anda DELIU 17 Dec. 2021, 18:01 Liga 4
Pe aceeași temă