Romeo Malac a fost reales președinte al AJF Timiș pentru al doilea mandat

Anda DELIU 26 Feb. 2022, 16:36 Liga 4

Sâmbătă, 26 februarie 2022, au avut loc alegerile pentru conducerea Asociației Județene de Fotbal Timiș. Cu un număr mai mult decât dublu de voturi față de cel al următorului contracandidat, președintele în funcție Romeo Malac a fost reconfirmat în funcție.

Alegerile de la AJF Timiș s-au ținut în două săli

Deoarece în județul Timiș există 109 de membri afiliați la AJF Timiș, alegerile s-au ținut în două săli ale aceluiași hotel Streliția, deoarece restricțiile în vigoare nu permit ca într-o încăpere, indiferent de mărime, să fie peste 100 de persoane.

În mare parte, au fost prezenți reprezentanții cluburilor, cu două excepții. Din partea FRF, au fost prezenți atât secretarul general adjunct, Gabriel Bodescu, dar și vicepreședintele Octavian Goga.

Au fost trei candidați la funcția de președinte și șapte pentru cele trei posturi de vicepreședinți.

Romeo Malac a convins mai mult de jumătate din membrii cu drept de vot

Președintele în exercițiu, Romeo Malac, a obținut 62 de voturi, astfel că va avea un al doilea mandat de patru ani. Malac este și administrator al stadionului ”Dan Păltinișanu”, care zilele trecute a făcut de râs Timișoara în toată țara și care va fi închis de acum înainte până la demolare.

Interesant este că Malac a spus în prezentarea programului că va organiza și conferințe de presă, după ce în primul mandat nu a avut nici măcar una!

Al doilea candidat în ordinea voturilor a fost Antonio Bădescu, cel care are clubul de copii Juventus Timișoara și figurează ca vicepreședinte al Ripensiei. El a adunat 29 de voturi. Al treilea candidat, Gabriel Stoicovici, a avut 16 voturi.

S-a ajuns vicepreședinte și de pe locul 4

Pentru cele trei locuri de vicepreședinți s-au bătut șapte persoane. Vicepreședinții în exercițiu au fost reconfirmați la vot. Ionel Poclid a luat 86 de voturi, Ciprian Trancă, 60, iar arbitrul asistent Raul Ghiciulescu, 50.

Pe locul 4 a ieșit delegatul Ripensiei, Adrian Onica, cu 33 de voturi, urmat de Nicușor Tanasoglu, cu 29 de voturi, Dorin Micșa, cu 16 voturi și Adrian Miron, cu 7 voturi.

Deoarece Malac l-a nominalizat pe Poclid ca nou secretar general al AJF, Onica a ajuns și el vicepreședinte.

  • Nu în urmă cu mult timp, pe 17 februarie, au fost alegeri și la AJF Hunedoara, unde Cristian Petrean a fost reconfirmat la rândul său, la fel ca și Viorel Lolea, în data de 17 decembrie, la șefia AJF-ului din Caraș-Severin.

https://liga2.prosport.ro/liga-4/frf-a-tras-la-sorti-duelurile-pentru-barajul-de-promovare-in-liga-3-editia-2022-2023-19220424

https://liga2.prosport.ro/liga-4/planul-diabolic-al-lui-marian-luminare-vrea-sa-aduca-ajf-ilfov-la-bucuresti-seful-amfb-dezminte-categoric-nici-daca-mi-deschid-usa-nu-ma-duc-exclusiv-19220283

https://liga2.prosport.ro/seria-1/stadionul-dan-paltinisanu-se-inchide-presedintele-cj-timis-ofera-o-solutie-ridicola-pentru-poli-timisoara-sa-joace-meciurile-de-acasa-in-afara-orasului-19220686

https://liga2.prosport.ro/liga-4/alegeri-cu-unanimitate-totala-la-ajf-hunedoara-cristian-petrean-reales-seful-al-fotbalului-judetean-19219814

Anda DELIU 26 Feb. 2022, 16:36 Liga 4
Pe aceeași temă