Daniel Tătar a câștigat titlul în Liga 4 Alba! E antrenor-jucător, iar acum se pregătește pentru promovarea în Liga 3

Andrei PASCU 01 May. 2024, 16:25 Liga 4
Daniel Tătar a câștigat titlul în Liga 4 Alba! E antrenor-jucător, iar acum se pregătește pentru promovarea în Liga 3

În județul Alba, în Liga 4, s-a tras linie! Campioana a fost desemnată după runda din weekendul trecut, astfel că Asociația Județeană de Fotbal Alba știe pe cine va trimite în barajul pentru promovarea în Liga 3, unde va da piept cu formația care va câștiga întrecerea din Brașov.

CIL Blaj va reprezenta Alba în dubla pentru accederea în divizia a treia, deși mai sunt de disputat șase etape din campionat.

Daniel Tătar a câștigat titlul în Liga 4 Alba, alături de CIL Blaj

Daniel Tătar este antrenorul echipei CIL Blaj, nimeni altul decât fostul fundaș al celor de la Voința Sibiu, FC Brașov, Academica Clinceni, FC Hermannstadt sau CSC Șelimbăr (foto principal și foto articol). Deși are 37 de ani, născut chiar în Blaj, Tătar este și jucător al noii campioane, iar în ultima partidă, de sâmbăta trecută, a început meciul cu CS Ocna Mureș ca rezervă.

CIL Blaj a câștigat fără probleme partida, cu 3-1, pe teren propriu, iar astfel s-a încoronat campioana Ligii 4 Alba. A condus cu 2-0 la pauză, conform Ziarul Unirea, iar în final a câștigat chiar la două goluri, dar în urma a două reușite, câte una de ambele părți, în repriza a doua.

Alin Ciugudean (minutul 15), Raul Tomuța (minutul 28) și Darius Adrian Mihu (minutul 90+2) au marcat pentru CIL Blaj în duelul de la finalul săptămânii trecute, în timp ce pentru CS Ocna Mureș a marcat Valentin Drăgan (minutul 49 – penalti).

CIL Blaj, fără eșec în Liga 4 Alba

CIL Blaj este neînvinsă până acum în Liga 4 Alba, având 22 de victorii și două remize, cu golaveraj de 103 goluri marcate și 19 primite. Are avans de 18 puncte față de CS Ocna Mureș.

S-a tras linie pentru lupta la locul 1 și în Liga 4 Vaslui, unde s-a încoronat campioană Comstar Vaslui. Ea așteaptă finalul în Liga 4 Suceava pentru a afla pe cine va întâlni în barajul pentru Liga 3.

Foto: Valentin Macrea (Sport Pictures), CSC Șelimbăr și CIL Blaj

Andrei PASCU 01 May. 2024, 16:25 Liga 4
Pe aceeași temă