VIDEO | Bogdan Căucă, la un nou gol fabulos în campionat, în chiar meciul care a ținut-o pe SR Brașov în Liga 3. ”Golurile mele nu contează așa de mult! Important este că ne-am salvat”

Adi MARICA 01 Jun. 2022, 01:37 Liga 3
VIDEO | Bogdan Căucă, la un nou gol fabulos în campionat, în chiar meciul care a ținut-o pe SR Brașov în Liga 3. ”Golurile mele nu contează așa de mult! Important este că ne-am salvat”

Portarul echipei SR Brașov Bogdan Căucă (25 de ani) a avut un sezon presărat cu o accidentare gravă (fractură de peroneu şi maleolă), cu evoluții apreciate, dar și cu două goluri de poveste, ambele marcate cu execuții de excepție, din lovituri libere, în meciurile cu FC Brașov, în Cupa României, și cu FC Hermannstadt 2, în campionat.

Ultima sa reușită a venit în weekendul trecut, în meciul din ultima etapă, în care SR Brașov a câștigat cu 2-0 și a evitat in extremis retrogradarea în Liga 4, cedându-o penultimul loc în play-out-ul Seriei a 5-a chiar învinseri, FC Hermannstadt 2.

”A fost un sezon foarte dificil din toate punctele de vedere. Am trecut printr-o perioadă complicată, cu acea operație dificilă. Nici acum nu sunt complet refăcut, nu am făcut recuperare! Am stat mult până să revin pe teren și din cauza asta m-am și îngrășat. Eu spun că acum sunt la 50 la sută din potențialul meu. Mă voi pregăti în vacanță cât mai bine să revin rapid la o formă optimă.

Cele două goluri marcate în acest sezon? Mă bucur că au intrat atunci când a trebuit și că echipa s-a salvat. Golurile mele nu contează așa de mult! Important este că ne-am salvat”, spune Bogdan Căucă.

Bogdan Căucă: ”Am demonstrat că suntem caractere”

Portarul brașovenilor spune că toți jucătorii sunt vinovați pentru faptul că echipa a ajuns să se lupte la evitarea retrogradării.

”Noi, jucătorii, am dus echipa în această situație în care am luptat pentru evitarea retrogradării până în ultima etapă. Nu antrenorul a fost de vină. Ne bucurăm că în final tot noi am scos-o la capăt… Datorită lui Sorin Corâiu, lui Robert Elek și lui nea Nelu Naghi. Am demonstrat că suntem caractere și am rămas la echipă ca să o salvăm. La ultimul meci de acasă, cel cu FC Hermannstadt 2, la scorul de 2-0, prin minutul 85, puteam să desfacem șampania, dar la noi nu a fost nici nuntă, nici înmormântare. Dacă, Doamne ferește, se întâmpla să retrogradăm pe noi pica toată vina, pe mine, pe Elek, pe Negotei, pe Olteanu, pe Burlacu… Au fost momente dificile, pentru că au fost anumite persoane care se credeau conducători și care doreau să ne dea afară sau să ne trimită în Liga a 4-a! Am reușit să salvăm echipa, pentru orașul Brașov și să știe toată lumea că în Brașov doar Steagu contează!”, a spus Bogdan Căucă, fost jucător în Liga 1 și 2 la FC Brașov, echipa falimentară.

Căucă, mesaj pentru suporteri

Căucă admite că au fost și meciuri slabe în campionatul recent încheiat, însă spune că atât s-a putut la acele jocuri pierdute.

”Pentru sezonul următor, suporterii trebuie să ne încurajeze și mult mai mult și să ne înțeleagă că atunci când intrăm pe teren noi dăm totul. Am pierdut anumite meciuri, iar explicația este că nu am putut mai mult la acele jocuri. Nu există meci în care să nu vrem să dăm totul. Fanii să nu mi-o ia în nume de rău, dar nu este drept ca atunci când nu ne iese jocul, câțiva dintre ei să ne înjure. Eu sunt un om care spune totul direct, în față. Sunt însă anumiți jucători tineri, copii, care pot fi demoralizați și speriați”, a încheiat portarul brașovean.

Golul marcat de Bogdan Căucă în SR Brașov – FC Brașov 1-0, din Faza a III-a a Cupei României:

Golul reușit de Bogdan Căucă în meciul SR Brașov – FC Hermannstadt 2 2-0, în ultima etapă a play-out-ului Ligii 3:

Cu golul său din lovitură liberă, Căucă a deschis scorul în meciul decisiv cu FC Hermannstadt 2, în minutul 38. Ulterior, în repriza a doua, în minutul 54, a mai marcat și Andras Godri.

SR Brașov a încheiat sezonul regular al Ligii 3, Seria 5, pe locul 9, penultimul, cu 13 puncte, la egalitate cu ultima clasată Kids Tâmpa Brașov. În play-out, după alte zece jocuri desfășurate, echipa suporterilor stegari a evitat in extremis clasarea pe locul 5, direct retrogradabil. A terminat pe poziția a 4-a, cu 32 de puncte, la două puncte peste FC Hermannstadt 2 și la șase față de fKids Tâmpa, echipele retrogradate din această seriei.

Foto: SR Brașov

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liga-3-ultima-etapa-din-play-out-dinamo-2-spulberata-in-trivale-de-arges-2-se-decid-ultimele-sase-retrogradate-in-liga-4-azi-se-mai-joaca-trei-meciuri-19233097

https://liga2.prosport.ro/liga-3/ghinion-teribil-pentru-bogdan-cauca-portarul-echipei-sr-brasov-autor-al-unui-gol-senzational-in-acest-sezon-a-suferit-o-fractura-de-peroneu-si-maleola-am-trecut-prin-dureri-pe-care-nici-u-19210168

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/sr-brasov-victorie-cu-inima-fc-brasov-s-a-facut-din-nou-de-ras-reactiile-lui-tiberiu-ghioane-si-ilie-stan-dupa-meciul-in-care-echipa-suporterilor-a-invins-o-pe-cea-a-primariei-19197461

 

 

Adi MARICA 01 Jun. 2022, 01:37 Liga 3
Pe aceeași temă