VIDEO | Golul sezonului în Cupa României. Portarul echipei SR Brașov a înscris senzațional, din lovitură liberă, și a eliminat FC Brașov

Adi MARICA 24 Aug. 2021, 21:35 Cupa
VIDEO | Golul sezonului în Cupa României. Portarul echipei SR Brașov a înscris senzațional, din lovitură liberă, și a eliminat FC Brașov

SR Brașov a furnizat una dintre surprizele din Faza a III-a a Cupei României, elevii lui Tiberiu Ghioane reușind, la primul lor meci oficial din noul sezon, să elimine divizionara secundă FC Brașov, cu scorul de 1-0.

Golul victoriei și calificării echipei din Liga 3 susținute de suporterii stegari a fost marcat de portarul Bogdan Căucă, cel care a executat perfect o lovitură liberă de la circa 21 de metri direct în vinclul porții apărate de David Gârniță (86).

Spectatorii prezenți pe stadionul Tineretului, în mare parte fani ai echipei de Liga 3, au fost în extaz după reușita fantastică a lui Căucă, în stilul portarului brazilian Rogerio Ceni.

Meciul dintre SR Brașov și FC Brașov, decis de un gol marcat de portar, din lovitură liberă

Echipa din Liga 2 antrenată de Ilie Stan a început mai bine jocul, dar fără să-și creeze ocazii mari la poarta lui Căucă. Cei de la SR au mizat pe contraatac, iar Răchișan i-a dat emoții lui Gârniță dintr-o lovitură liberă de la marginea careului.

Finalul primei reprize a fost controlat de gazdele acestui joc, iar Cenk și Iordache nu au găsit spațiul porții. Băieții lui Tibi Ghioane au avut și prima ocazie a reprizei secunde, dar Cenk a tras peste după o actiune a lui Răchișan.

După minutul 60, jucătorii de la FC Brașov au profitat de căderea fizică a adversarilor și au început sa pună probleme la poarta lui Căucă prin Iurcu si Roșu, dar, pe final, Bogdan Căucă i-a adus în extaz pe fani cu un gol fabulos direct din lovitură liberă din circa 21 de metri ușor central. Căucă a bătut cu dreptul și i-a făcut plonjonul inutil lui Gârniță.

Cine este Bogdan Căucă

Bogdan Marian Căucă are 25 de ani, este originar din Brașov și este un portar crescut chiar de FC Brașov, echipa falimentară. A jucat pentru galben-negri în Liga 2 în sezoanele 2015-2016, 15 meciuri, și 2016-2017, 5 meciuri.

În cariera sa a mai trecut pe la AFC Hărman, Colțea Brașov, iar acum evoluează pentru SR Brașov. În trecut a fost dorit de Dani Coman la Astra, transfer pe care l-a ratat, dar a ajuns și în curtea echipei UTA, unde a și fost prezentat oficial, însă unde nu a rămas prea mult, din cauza kilogramelor în plus pe care le avea și pe care și acum le deține.

Golul marcat de Bogdan Căucă în SR Brașov – FC Brașov:

Echipa suporterilor stegari continuă în cupă și Liga 3, FC Brașov va avea meciuri doar în Liga 2

SR Brașov, echipa suporterilor stegari, care va continua în Liga 3, produce surpriza în fața formației de Liga 2 FC Brașov, fosta ACS Scotch Club, fostă ACS FC Brașov Steagul Renaşte, care a cesionat locul în campionat de la CSM Corona Brașov, și se califică în Faza a IV-a a Cupei României.

În Faza a II-a, SR Brașov a trecut cu 7-8, după lovituri de departajare, de Kids Tâmpa Brașov (Liga 3), în timp ce FC Brașov a învins cu 7-2 pe FC Avrig (Liga 4).

SR Brașov își va continua parcursul în Cupa României și poate evolua în faza următoare cu o nouă echipă de Liga 2, dar va începe și campionatul Ligii 3, unde în prima etapă joacă vineri, de la ora 18:00, la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 2.

FC Brașov s-a făcut din nou de râs cu o prestație jenantă și a rămas doar cu meciurile din campionatul Ligii 2, iar următorul meci îl are sâmbătă, de la ora 11:00, acasă cu Unirea Dej.

Adi MARICA 24 Aug. 2021, 21:35 Cupa
Pe aceeași temă