Unirea Bascov are un nou antrenor. Marius Stoica, numit în locul lui Adrian Dulcea

Marius ANGHEL 21 Jun. 2023, 13:14 Liga 3
Unirea Bascov are un nou antrenor. Marius Stoica, numit în locul lui Adrian Dulcea

Echipa din Liga 3 Unirea Bascov și-a găsit și numit un nou antrenor principal după ce în această vară s-a despărțit de Adrian Dulcea (44 de ani), cel care i-a stat pe bancă în ultimii șase ani.

Marius Stoica (53 de ani) este alegerea clubului argeșean din Seria a 4-a a Ligii 3.

Marius Stoica, noul antrenor al Unirii Bascov

În ultimele zile ale lunii mai, FRF a anunțul numirea lui Adrian Dulcea ca selecționer la naționala U18 a României, astfel că Unirea Bascov s-a văzut în situația de a-și căuta un nou antrenor.

Discuțiile au durat mai bine de o jumătate de lună, iar astăzi, 21 iunie 2023, clubul din Liga 3 a anunțat că a ajuns la un acord cu Marius Stoica.

Acesta a activat de cele mai multe ori ca antrenor la CS Mioveni, atât la prima sau a doua echipă a clubului, dar și la Centrul de Copii și Juniori.

Ultima dată a fost ”principal” la CS Mioveni între noiembrie și decembrie 2022, când a fost numit în locul lui Flavius Stoican. În multe rânduri a fost și antrenor secund al echipei.

”Unirea Bascov anunță că a semnat un contract cu antrenorul principal Marius Stoica.
Clubul nostru îi urează bun venit și îi dorește mult succes la cârma formației noastre!”, a transmis Unirea Bascov.

În cariera sa le-a mai condus pe Sportul Vișina Nouă, FC Caracal și FCM Alexandria, în Liga 3.

  • Anunțul celor de la Unirea Bascov ia prin surprindere CS Mioveni. Din informațiile Liga2.ro, clubul argeșean retrogradat din prima ligă în această primăvară avea în calcul să-l numească antrenor pe Marius Stoica, ajutat de Iordan Eftimie.

Alexandru Dumitrache și Andrei Linte și-au prelungit contractul cu Unirea Bascov

Tot astăzi, Unirea Bascov a mai anunțat faptul că a semnat prelungirea contractului cu ”cei mai emblematici jucători ai noștri”: Alexandru Dumitrache și Andrei Linte.

Unirea Bascov a încheiat sezonul regular al Ligii 3 pe locul 6 din 9, cu 18 puncte acumulate în 16 jocuri, astfel că a merg în play-out, acolo unde după alte opt jocuri a totalizat 33 de puncte și a încheiat campionatul pe locul 1 în acest turneu, echivalentul locului 5 la general în Seria a 4-a.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/costin-lazar-antrenor-in-liga-3-19275556

https://liga2.prosport.ro/liga-3/andrei-cristea-numit-antrenor-principal-in-liga-3-19275457

https://liga2.prosport.ro/liga-3/bucovina-radauti-are-un-nou-antrenor-pe-ovidiu-murariu-19275186

https://liga2.prosport.ro/liga-3/csm-satu-mare-a-schimbat-antrenorul-19275024

https://liga2.prosport.ro/liga-3/unirea-bascov-e-nevoita-sa-si-caute-antrenor-adrian-dulcea-promovat-de-frf-din-secund-al-nationalei-u20-la-selectioner-al-romaniei-u18-19273142

Marius ANGHEL 21 Jun. 2023, 13:14 Liga 3
Pe aceeași temă