Costin Lazăr, o nouă experiență ca antrenor principal! Fostul mijlocaș rapidist a preluat un club din Liga 3

Andrei PASCU 20 Jun. 2023, 15:29 Liga 3
Costin Lazăr, o nouă experiență ca antrenor principal! Fostul mijlocaș rapidist a preluat un club din Liga 3

Costin Lazăr și-a găsit o nouă echipă, la mai puțin de trei luni de la ultima experiență, de la Cetatea Turnu Măgurele. În vârstă de 42 de ani, antrenorul a bătut palma și a fost prezentat de un alt club din Liga 3, ACS Muscelul Câmpulung Elite, care sezonul trecut a terminat pe locul 3 în play-out-ul Seriei 4.

Costin Lazăr, antrenor în Liga 3, la ACS Muscelul Câmpulung Elite

Costin Lazăr a fost prezentat de noua sa echipă, luni, 19 iunie, iar stafful tehnic va fi completat, printre alții, de preparatorul fizic Ionut Bîclea, conform comunicatului emis de formația din Liga 3.

Antrenorul a demisionat în luna aprilie de la Cetatea Turnu Măgurele, deși nu a fost departe de accederea în play-off-ul Seriei 6 din Liga 3. În vara anului trecut, Lazăr a reușit chiar să promoveze formația din județul Teleorman în Liga 3 și a fost, ulterior, la un pas de accederea în grupa pentru lupta la promovare.

Costin Lazăr, la a doua experiență ca antrenor principal după acordul cu ACS Muscelul Câmpulung Elite

Înainte de venirea la Cetatea Turnu Măgurele, unde a bifat prima experiență ca antrenor principal, Costin Lazăr a lucrat la desființata Mostiștea Ulmu, atunci în Liga 3, unde ocupa funcțiile de antrenor secund și jucător.

Chiar a fost aproape de promovarea în Liga 2 cu fosta Mostiștea Ulmu. A jucat barajul împotriva formației Unirea Slobozia, dar a pierdut ambele manșe cu același scor, 0-2 (în sezonul 2019/2020).

I-a expirat contractul în vara lui 2020, iar atunci a renunțat definitiv și la cariera de fotbalist. Ulterior, în 2021, a preluat chiar Cetatea Turnu Măgurele.

COSTIN LAZĂR este noul antrenor principal al echipei noastre !

Fostul mare jucător al naționalei României, cu 32 de prezențe, a venit alături de noi pentru a duce proiectul la următorul nivel !

În cariera de jucător a bifat mari echipe in România precum Sportul Studențesc, Rapid București, Paok, Panetolikos, Iraklis, Voluntari.

Vine alături de preparatorul fizic, Ionut Bîclea .

Le urăm bun venit în familia Muscelul Câmpulung!”, a anunțat ACS Muscelul Câmpulung Elite.

  • Ca jucător, Costin Lazăr are peste 200 de meciuri la nivelul Ligii 1. A evoluat în România la Sportul Studențesc, Rapid și Voluntari, dar și în afara țării la PAOK Salonic, Iraklis Thessaloniki și Panetolikos GFS, toate din Grecia.
  • Cele mai importante performanțe au fost înregistrate alături de Rapid (o Cupă a României în 2007) și de Voluntari (o Cupă a României în 2017 și o Supercupă a României în 2017).

ACS Muscelul Câmpulung Elite, aproape de retrogradarea în Liga 4 sezonul trecut

ACS Muscelul Câmpulung Elite s-a salvat dramatic de la retrogradare sezonul trecut. A terminat campionatul regular pe ultimul loc în Seria 4 a Ligii 3, 9, cu 10 puncte, la cinci puncte de locul 8, FC Pucioasa.

Ulterior, în play-out, în cele opt etape programate, a obținut șase victorii și două eșecuri și a urcat două poziții, peste FCSB 2 și FC Pucioasa.

În campionatul 2022/2023, ACS Muscelul Câmpulung Elite a fost pregătită de Vasile Slăninoiu.

Foto: ACS Muscelul Câmpulung Elite

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/veste-buna-pentru-unul-dintre-cele-mai-mari-orase-din-tara-primaria-a-aprobat-constructia-noului-stadion-cat-costa-si-cand-va-fi-gata-19275506

https://liga2.prosport.ro/liga-3/andrei-cristea-numit-antrenor-principal-in-liga-3-19275457

https://liga2.prosport.ro/liga-4/cs-iernut-si-ciucas-tarlungeni-au-oferit-un-meci-spectaculos-in-mansa-tur-a-barajului-de-promovare-in-liga-3-partida-condusa-de-un-arbitru-fifa-19275365

https://liga2.prosport.ro/liga-3/inainte-modelu-a-reziliat-contractul-cu-antrenorul-constantin-ilie-19275333

https://liga2.prosport.ro/liga-4/csc-peciu-nou-ca-si-promovata-in-liga-3-dupa-victoria-categorica-de-la-geoagiu-cel-mai-clar-succes-din-mansa-tur-a-barajelor-19275332

https://liga2.prosport.ro/liga-4/au-luat-o-pe-aratura-actiuni-reprobabile-cu-politisti-si-primar-in-prim-plan-la-unul-dintre-barajele-pentru-promovarea-in-liga-3-au-lovit-scuipat-si-insultat-arbitrul-iar-acesta-a-pus-capat-joculu-19275314

https://liga2.prosport.ro/liga-4/mansa-tur-a-barajului-de-promovare-in-liga-3-cele-20-de-jocuri-incep-la-ora-1800-echipa-care-urca-la-masa-verde-in-cel-de-al-treilea-esalon-19275248

Andrei PASCU 20 Jun. 2023, 15:29 Liga 3
Pe aceeași temă