CSM Slatina profită că va sta în etapa a 4-a a play-out-ului de Liga 2 și va întâlni o formație din Liga 3. Testul programat de olteni

Răzvan STÎNGĂ 12 Apr. 2023, 18:27 Liga 2
CSM Slatina profită că va sta în etapa a 4-a a play-out-ului de Liga 2 și va întâlni o formație din Liga 3. Testul programat de olteni

CSM Slatina a reușit să programeze un meci amical în această săptămână, dat fiind faptul că nu va juca în Liga 2, în etapa a 4-a a play-out-ului. Slătinenii vor întâlni o formație din Liga 3, Unirea Bascov, și ea neprogramată în runda a 3-a a play-out-ului, în Seria 4.

CSM Slatina, amical cu Unirea Bascov

Play-out-ul Seriei 4 din Liga 3 e format din cinci echipe, nu din șase, așa cum au în componență celelalte serii, iar în etapa a 3-a a fost desemnată să stea Unirea Bascov, motiv pentru care va juca abia săptămâna următoare.

Astfel, CSM Slatina și Unirea Bascov, conform News Flux, se vor întâlni într-o partidă de verificare, vineri, pe un teren de antrenament al complexului sportiv al echipei de Liga 2, de la ora 11:00.

CSM Slatina întâlnește Poli Timișoara în următorul meci din campionat

CSM Slatina a coborât o poziție în Grupa A a play-out-ului Ligii 2, în urma primei runde, după eșecul cu FK Miercurea Ciuc, scor 0-2. Însă, după remiza cu Unirea Slobozia a revenit pe locul 3, trecând peste CS Comunal Șelimbăr cu un punct, 28 la 27 de puncte.

Runda trecută, a 3-a, CSM Slatina a cedat cu CS Comunal Șelimbăr, scor 0-2, și a coborât iar pe poziția a 4-a. Are tot 28 de puncte, dar sibienii au ajuns la 30. În acest moment, înainte de etapa care vine, oltenii sunt cu șase puncte peste poziția a 5-a, ocupată de Metaloglobus, care duce la barajul de menținere în Liga 2.

CSM Slatina va evolua în runda a 5-a pe teren propriu, când va primi vizita Politehnicii Timișoara, ultima clasată, cu 19 puncte.

Antrenorul Daniel Oprescu, foarte supărat după eșecul cu CS Comunal Șelimbăr

Înfrângerea cu trupa din Sibiu l-a făcut pe antrenorul Daniel Oprescu să aibă un discurs dur la adresa jucătorilor săi, mai ales după ce ecartul față de poziția de baraj, de menținere în Liga 2, a rămas de șase puncte.

CSM Slatina a făcut o primă parte de primă repriză slabă, perioadă în care a și încasat cele două goluri din partea sibienilor. A deschis scorul Jordan Gele, în minutul 19, după care a marcat Alexandru Luca, în minutul 24.

Oprescu nu a putut să nu se ia de jucători, să nu îi critice pentru faptul că s-a întâmplat ca partida să fie tranșată în modul în care el a avertizat, intuind că Gele va pune probleme mari.

Foto: CSM Slatina

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-oprescu-dur-dupa-cs-comunal-selimbar-csm-slatina-19266003

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-ajutata-de-uta-si-incurcata-de-poli-timisoara-inaintea-meciului-capital-cu-progresul-spartac-iulian-muntean-daca-nu-castigam-inseamna-ca-nu-meritam-sa-ramanem-in-liga-2-19266438

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sc-otelul-intalneste-gloria-buzau-in-etapa-a-4-a-din-play-off-19266436

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florin-prunea-a-urmarit-steaua-poli-iasi-din-loja-moldovenilor-iasiul-merita-sa-fie-pe-locul-1-si-este-ca-si-promovata-fostul-international-da-verdictul-in-lupta-pentru-superliga-19266423

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vrem-steaua-in-a-motivul-strategic-pentru-care-gloriile-stelei-au-fost-prezente-in-numar-mare-la-meciul-cu-poli-iasi-s-au-intalnit-in-ghencea-cu-doua-ore-inainte-de-joc-19266404

 

 

Răzvan STÎNGĂ 12 Apr. 2023, 18:27 Liga 2
Pe aceeași temă