Andrei Cristea, numit antrenor principal în Liga 3. Cu cine a semnat fostul atacant

Andrei PASCU 19 Jun. 2023, 18:12 Liga 3
Andrei Cristea, numit antrenor principal în Liga 3. Cu cine a semnat fostul atacant

La două zile după ce a anunțat că încetează raporturile contractuale cu antrenorul Constantin Ilie, Înainte Modelu (Seria 3 din Liga 3) a făcut public numele noului ”principal”. Alegerea conducerii este Andrei Cristea, fostul atacant din prima ligă, trecut pe la FCSB, Dinamo sau Poli Iași.

Andrei Cristea, numit antrenor principal la Înainte Modelu

În vârstă de 39 de ani, Andrei Cristea a pregătit ultima dată formația CS FC Dinamo (Liga 4 București), alături de care a ratat calificarea în barajul de promovare în Liga 3. Acum, fostul atacant a reușit să obțină un nou acord și a făcut un pas în față.

Andrei Cristea a fost prezentat luni, 19 iunie, de Înainte Model și va fi ajutat în stafful tehnic, printre alții, de Cătălin Gheorghe, un apropiat al clubului din Liga 3.

Bine ai venit, Andrei Cristea!

Clubul nostru a ajuns la un acord pentru postul de antrenor principal cu fostul jucător al echipelor Dinamo Bucuresti , Politehnica Iași, Steaua București.

El va fi ajutat de Cătălin Gheorghe, o mai veche cunoștință a clubului nostru.

Mult succes, Andrei!”, a anunțat Înainte Modelu pe pagina de Facebook.

Înainte Modelu a terminat pe locul 4 în play-off, sezonul trecut

Înainte Modelu a evoluat în play-off-ul Seriei 3 din Liga 3 stagiunea trecută, terminând pe ultimul loc, 4, cu 33 de puncte, la șase puncte de locul 3, Gloria Albeşti. În grupa pentru calificarea în barajul pentru accederea în Liga 2, Înainte Modelu a înregistrat, ce-i drept, doar o victorie și opt eșecuri.

Andrei Cristea a reacționat și el pe pagina personală de Facebook, în privința acordului cu Înainte Modelu

Foto: Înainte Modelu

https://liga2.prosport.ro/liga-4/cs-iernut-si-ciucas-tarlungeni-au-oferit-un-meci-spectaculos-in-mansa-tur-a-barajului-de-promovare-in-liga-3-partida-condusa-de-un-arbitru-fifa-19275365

https://liga2.prosport.ro/liga-3/inainte-modelu-a-reziliat-contractul-cu-antrenorul-constantin-ilie-19275333

https://liga2.prosport.ro/liga-4/csc-peciu-nou-ca-si-promovata-in-liga-3-dupa-victoria-categorica-de-la-geoagiu-cel-mai-clar-succes-din-mansa-tur-a-barajelor-19275332

https://liga2.prosport.ro/liga-4/au-luat-o-pe-aratura-actiuni-reprobabile-cu-politisti-si-primar-in-prim-plan-la-unul-dintre-barajele-pentru-promovarea-in-liga-3-au-lovit-scuipat-si-insultat-arbitrul-iar-acesta-a-pus-capat-joculu-19275314

Andrei PASCU 19 Jun. 2023, 18:12 Liga 3
Pe aceeași temă