Ștefan Nanu și mulțimea de jucători de la CSM Deva, infectați cu COVID-19, revin la antrenamente. ”Am stat 7 zile cu antibiotic, dar acum sunt bine”

Adrian MUJEA 06 Apr. 2021, 18:43 Liga 3
Ștefan Nanu și mulțimea de jucători de la CSM Deva, infectați cu COVID-19, revin la antrenamente. ”Am stat 7 zile cu antibiotic, dar acum sunt bine”

După două săptămâni de izolare, antrenorul Ștefan Nanu (52 de ani), stafful său și zece jucători care au fost infectați cu COVID-19 revin de miercuri, 7 aprilie, la antrenamentele echipei CSM Deva, clasată pe locul 5 în Seria a 7-a a Ligii 3.

Chiar înaintea jocului cu CSM Jiul, din runda a 13-a a sezonului, antrenorii Ștefan Nanu și Dorian Gugu, directorul sportiv Daniel Cherecheși și jucătorii Trașcă, Țoiu, Vitan, Radak, Doboș, Branea, Safta, Ion Marius, Petresc și Dombrady au ieșit pozitivi la testul pentru COVID-19 și au intrat la izolare.Chiar și așa, echipa a câștigat atunci cu 2-0 pe teren propriu.

Ulterior, în partida din weekendul trecut, de la Cisnădie, echipa a fost condusă de Marius Sârbu, un tehnician de la Centrul de copii și juniori al clubului din Deva și a suferit primul eșec după opt etape, scor 0-2 cu Măgura.

Ștefan Nanu: ”Am avut o formă medie, am stat 7 zile cu antibiotic”

”Toți care am ieșit pozitivi în urmă cu două săptămâni nu mai avusesem boala aceasta și făcusem 8-9 testări. Revenim cu toții miercuri la antrenament, avem meci greu vineri cu Gaz Metan Mediaș 2, după două săptămâni de stat acasă nu este ușor, asta se simte în evoluția unor jucători. Mulți băieți nu au avut deloc simptome, eu am avut o formă medie, am stat 7 zile cu antibiotic, dar acum sunt bine. Veneam după parcurs bun, opt jocuri fără eșec, dacă eram toți valizi, mergeam pe aceeași linie. Mai sunt patru meciuri grele și vrem să facem maxim de puncte, obiectivul nostru este clasarea pe locurile 1-5, dar cu puțină șansă putem prinde chiar locul 2”, a anunțat Ștefan Nanu.

Locul 1 nu mai poate fi un obiectiv, deoarece Viitorul Șelimbăr l-a câștigat matematic în weekendul trecut. Pe locul 2 se află chiar Măgura Cisnădie, la o distanță de șapte puncte în față, cu patru etape înainte de finalul sezonului regular.

Deva nu își propune promovarea în Liga 2

Fostul internațional spune că promovarea în Liga a 2-a nu este o prioritate pentru CSM Deva, accentul fiind pus pe creșterea juniorilor.

”Avem proiect de viitor, să creștem tineri și să dezvoltăm Centrul de juniori, unde avem 300 de copii. O promovare în Liga 2 costă foarte mult, noi construim treptat. S-a făcut infrastructura, în iunie se va inaugura noul stadion, într-un joc cu o echipă de Liga 1. Stadionul este renovat complet, s-a schimbat suprafața de joc, tribunele, abia așteptăm să revenim acasă după perioada petrecută la Simeria. Mulțumim primarului Florin Oancea, căruia îi place sportul devean”, a mai spus Nanu.

În etapa a 15-a a Ligii 3, CSM Deva o va întâlni pe teren propriu pe Gaz Metan Mediaș 2 (9 aprilie, ora 17:00).

Deva e pe locul 5 din 10, cu 19 puncte, în timp ce Mediaș 2 se află pe poziția a 3-a, cu 24 de puncte.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/viitorul-selimbar-e-matematic-campioana-seriei-a-7-a-a-ligii-3-sibienii-au-defilat-in-acest-sezon-au-cele-mai-multe-puncte-victorii-si-cea-mai-buna-aparare-dintre-toate-cele-100-de-echipe-ale-esalo-19177679

Adrian MUJEA 06 Apr. 2021, 18:43 Liga 3
Pe aceeași temă