SR Brașov continuă în Liga 3. Clubul susținut de suporterii stegari, retrogradat sportiv în Liga 4, a acceptat invitația FRF

Adi MARICA 16 Jul. 2024, 17:34 Liga 3
SR Brașov continuă în Liga 3. Clubul susținut de suporterii stegari, retrogradat sportiv în Liga 4, a acceptat invitația FRF

SR Brașov este una dintre echipele care vor continua în Liga 3 și în ediția 2024-2025.

Echipa susținută de suporterii stegari a retrogradat în Liga 4 în această primăvară, dar a primit invitația Federației Române de Fotbal pentru a rămâne în al treilea eșalon fotbalistic.

SR Brașov continuă în Liga 3, în ciuda retrogradării în Liga 4

SR Brașov a încheiat sezonul 2023-2024 de Liga 3 pe locul 5 din 6 în play-out-ul Seriei 5, adică pe locul 9 la general.

La finalul sezonului regular, cu doar 7 puncte acumulate în 18 meciuri, era una dintre cele mai slabe echipe din tot campionatul. La finalul play-out-ului, după alte zece jocuri, a ajuns să aibă 25 de puncte, dar nu a putut evita retrogradarea sportivă, terminând la cinci puncte în spatele echipei KSE Târgu Secuiesc, ultima salvată.

Clubul brașovean a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook.

”STEGARI, CONTINUĂM ÎN LIGA 3 !
Astăzi, anunțăm că vom continua în Liga 3. Clubul nostru a primit şi a acceptat invitația din partea Federației Române de Fotbal de a participa sezonul viitor în Liga 3.
Ne pregătim pentru meciurile din Liga 3, cu determinarea de a lupta și de a oferi performanțe notabile suporterilor noștri.
Vă mulțumim pentru susținerea constantă și promitem să facem tot posibilul pentru a ne ridica la nivelul așteptărilor voastre.
Ne vedem la meciuri. Haide Steagu’!”, a transmis SR Brașov.

Cel puțin patru echipe brașovene în noul sezon de Liga 3

În acest moment, Brașovul fotbalistic va avea patru echipe în sezonul viitor al Ligii 3: Olimpic Zărnești, Olimpci Cetate Râșnov, Kids Tâmpa Brașov și SR Brașov.

Nu se știe încă situația celor de la Ciucaș Tărlungeni, a doua retrogradată sportiv din Seria 5 a Ligii 3, de pe ultimul loc, cu 21 de puncte acumulate.

Campioana Brașovului în 2024, câștigătoarea Ligii a 4-a, ACSM Codlea, nu a reușit promovarea în Liga 3, pierzând barajul contra campioanei din județul Alba, ACS CIL Blaj. A fost 2-1 la Codlea, în tur, pentru echipa din Blaj și 1-1 în retur.

Reunire amânatăla SR Brașov

SR Brașov nu s-a mai reunit luni, 15 iulie, așa cum era programul inițial al galben-negrilor.

Startul pregătirilor a fost amânat pentru rezolvarea situației băncii tehnice.

Oficialii echipei sunt în discuții avansate cu un antrenor, după ce Rareș Forika a încheiat contractul și a plecat la CSM Focșani. Și pentru postul de manager, rămas vacant după plecarea lui Horia Popa, se caută variante.

Adi MARICA 16 Jul. 2024, 17:34 Liga 3
Pe aceeași temă