Situație tragicomică la Foresta! Antrenorul Ionuț Moșteanu susține că nu a ajuns ”la un numitor comun” cu președintele Andrei Ciutac privind continuarea colaborării

Marius ANGHEL 26 Jan. 2022, 13:21 Liga 3
Situație tragicomică la Foresta! Antrenorul Ionuț Moșteanu susține că nu a ajuns ”la un numitor comun” cu președintele Andrei Ciutac privind continuarea colaborării

Situația tensionată de la Foresta Suceava e departe de a fi încheiată, deși ultima declarație a președintelui Andrei Ciutac susținea contrariul.

Conducătorul clubului clasat pe locul 2 în Seria 1 a Ligii 3 după 15 etape anunța, duminică, faptul că a ajuns la un numitor comun cu antrenorul Ionuț Moșteanu, nemaidorit inițial în funcție și lăsat acasă pe perioada cantonamentului efectuat în Croația, pentru a continua colaborarea. ”Ionuț Moșteanu continuă la Foresta. După lungi discuții, am ajuns la un numitor comun”, spunea Ciutac, citat de Obiectiv de Suceava.

Ionuț Moșteanu susține că nu a ajuns la un acord cu Andrei Ciutac privind continuarea colaborării la Foresta

După apariția declarației lui Ciutac în presă, antrenorul Ionuț Moșteanu a transmis că ceea ce a comunicat șeful Forestei nu este adevărat. ”Am văzut declarația domnului președinte Ciutac, cum că, după lungi discuții, am ajuns la un numitor comun. Confirm discuțiile, nu foarte lungi, iar singurul numitor comun este că sunt încă sunt sub contract cu ACS Foresta”, a declarat Moșteanu pentru Liga2.ro.

Ciutac și Moșteanu, față în față la o conferință de presă pe Areni

Pe perioada în care echipa s-a aflat în cantonament în Croația, sub comanda antrenorului secund Bogdan Tudoreanu și a antrenorului cu portarii Antoniu Stoian, Andrei Ciutac și Ionuț Moșteanu au purtat mai multe runde de negocieri privind ajungerea la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului antrenorului bucureștean de clubul din Suceava. Moșteanu nu concepe despărțirea de Foresta în schimbul sumei de 30.000 de euro, astfel că cele două părți au purtat discuții pentru a se continua împreună.

Ciutac înțelesese în urma discuțiilor cu Moșteanu că s-a ajuns la un numitor comun privind continuarea colaborării, și a declarat acest lucru public, iar antrenorul susține, din punctul său de vedere, că nu s-a întâmplat acest lucru.

Cei doi vor participa joi, de la ora 10:00, la o conferință de presă susținută la stadionul Areni din Suceava, pentru a-și spune fiecare punctul de vedere privind această situație tensionată de la Foresta.

Foto: Foresta Suceava

Marius ANGHEL 26 Jan. 2022, 13:21 Liga 3
Pe aceeași temă